1 din 2
1
Mac OS X 10.4.3
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

va iesi saptamana asta:
http://haligon.blogspot.com/2005/10/apple-seeds-1043-8f45.html

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Asteptam cu interes sa ne apara fereastra cu Software Update sa ne anunte ca a aparut ceva nou pt noi smile
da’ 10.3.10 nu apare ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Crezi ca va mai fi un 10.3.10?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Sper sa mai fie un 10.3.10 care sa adauge la Mail posibilitatea de Slideshow ca altfel va trebui sa ii pun logodnicei 10.4 pe iMac-ul ei rev.A deoarece a vazut feature-le asta la mine pe Tiger si: “Eu de ce nu am asta ?”, “Bine, bine - si cand il faci si pe a meu sa faca asta ?”, “Uite mi-a trimis X niste poze si io nuuu le pot vedea pe tot ecranul ...” s.a.m.d.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: craiova
Macuser din: 19.10.05

salut de curand am luat si eu un torent dupa net cu tiger in varianta dvd .... problema este ca dupa ce ii dau restart si tin tasta c apasata ,cand se restarteaza nu buteaza dupa el si se incarca normal ca si cum nimik nu sa-r intampla. in dvd respesctiv mai este un package care scrie pe el optional install.dau pe elsi incepe sa lucreze sa verifice continutl ,dupa ce la verificat imi da continue apoi imi apare ....mail cant be install on this sistem ,.....este ceva normal sau ? ma gandeam ca poate stiti si vreo varianta a tigerului pe Cd ca ma gandesc ca poate buteaza dupa ele ....dati-mi si mie un raspuns sa nu mai incerc ca prostu merci mult ...............si inca ceva cu virtula pc daca il instalez cum fac rost de windows sau iau un cd cu windows de la un vecin si il instalez?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
vampirashu - 14 Ianuarie 2006 06:11 AM

salut de curand am luat si eu un torent dupa net cu tiger in varianta dvd .... problema este ca dupa ce ii dau restart si tin tasta c apasata ,cand se restarteaza nu buteaza dupa el si se incarca normal ca si cum nimik nu sa-r intampla. in dvd respesctiv mai este un package care scrie pe el optional install.dau pe elsi incepe sa lucreze sa verifice continutl ,dupa ce la verificat imi da continue apoi imi apare ....mail cant be install on this sistem ,.....este ceva normal sau ? ma gandeam ca poate stiti si vreo varianta a tigerului pe Cd ca ma gandesc ca poate buteaza dupa ele ....dati-mi si mie un raspuns sa nu mai incerc ca prostu merci mult ...............si inca ceva cu virtula pc daca il instalez cum fac rost de windows sau iau un cd cu windows de la un vecin si il instalez?

Fireste: Discul se monteaza numai cu sistemul de operare deschis. In clipa in care dai restart, se duce dracului imaginea. Chiar iti trebuie un dvd erader sau macar alt mac cu dvd pe el. Faci cuplatea Target mode (firewire). Fireste, se poate comanda de la Apple Tiger pe discuri, dar - ma rog.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Eu am dvd rom pe macu meu dar am urmat si eu pasii clasici adica unde e icoana cu install mac os x am dat pe ea dublu klik simia aparut pagina aia mare in care e X ala mare si scrie for instaling this please clik the buton below iar butonul de jos este restart…... la-m apasta si am tinut tasta C apasata in timpul asta dar nimik nu sa intamplat…..uite eu am comfiguratia asta la calc

PROCESOR   550MHZ POWER PC G4
      MEMORY     256MB SDRAM/SPEED PC133-333
      BUS SPEED   100MHZ
      BOOTROOM 4.2.9f1
      MONITOR     800 x 600 @ 56 Hz
      FIREWIRE     SPEED 400 Mb/SEC SPEED

asta am eu am incercat cu dvd in calc sa ii dau pe pachetul ala opional si imi spune ca mail nu poate fi instalat ...... astept parerea voastra daca cu comfiguratia asta pot monta tiger sau nu ca ma chinui de cateva saptamani ca am luat si varianta dvd si cea de cd si degeaba nu inteleg unde gresesc sa ce nu fac bine merci mult pentru ajutor

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

probabil ca nu ai facut cd-ul sau dvd-ul bootabil….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

pai eu am luat dvd si cd-urile imagine facute,eu nu am cd sau dvd-rw dar are prietenul meu pe un pc leam comvertit in iso si leam montat cu nero tot imagine ., am facut bine sau nu? ideea e ca si panther tot asa lam luat si a mers . acum nustiu poate trebuia sa le fac cd data botable sau imagine datimi o solutie ......... dar sa inteleg ca comfiguratia la sistemul meu e buna ca sa pot pune tiger pe el ? merci incodata

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

eu tot nu stiu ce am la macu meu , ori sistemul nu e compatibil ori cd-urile nu le-am facut bune sau dvd !!!!!!!!!! astpt si eu sugestii ceva ca mor aici cu el de gat daca nu reusesc sa il instalez…. datimi solutii ca sa nu ma mai chinuii si eu atat ..... eu sa stiti ca eu le fac cd-urile pe un pc le comvertesc cu ultraiso sau cu dmg2iso ,am mai spus asa am facut si panther si a mers ceva e supect cu tiger sau e vreo chestie noua pe care nu o stiu eu merci mult pentru oice sugestie

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

daca ce ai luat de pe net are extensia .dmg trebuie sa faci cd-ul/dvd-ul cu disk utility, nu cu toast/nero sau altceva…
doar asa va fi bootabil

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

vezi sa le scri pe un blank DVD-R si NU pe un DVD+R sau DVD+RW

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vampirashu - 18 Ianuarie 2006 12:44 AM

eu tot nu stiu ce am la macu meu , ori sistemul nu e compatibil ori cd-urile nu le-am facut bune sau dvd !!!!!!!!!! astpt si eu sugestii ceva ca mor aici cu el de gat daca nu reusesc sa il instalez…. datimi solutii ca sa nu ma mai chinuii si eu atat ..... eu sa stiti ca eu le fac cd-urile pe un pc le comvertesc cu ultraiso sau cu dmg2iso ,am mai spus asa am facut si panther si a mers ceva e supect cu tiger sau e vreo chestie noua pe care nu o stiu eu merci mult pentru oice sugestie

dacă nu face boot din cd/dvd cînd ții apăsată tasta C la boot, înseamnă că nu ai tras corect cd/dvd-ul. e un spiel aici și e și un banc cu spiel-ul neamțului circar într-un sat din Ardeal., dar e prea lung să ți-l spun aici. Notă: bancul e o întîmplare reală. vino pe 28 ianuarie orele 11.00 la Salamandra House și își spun și bancul și cum se face boot din cd/dvd. Fiind un vampirash, nu un vampir adevărat, sper să nu iei toate resursele de sistem.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

deci sa inteleg ca sistemul meu care il am pe mac e compatibil cu tiger….......ok asta vroiam sa aud , beleaua e alta ca in craiova unde stau eu nu stiu pe nimeni cu mac ca eu nu am cd-rw si nici dvd-rw am doar rom si tre sa le fac pe un pc obisnnuit ......am mai gasit eu o varianta a unui tiger care e facut iso drect nici toast si nici dmg e o sa incerc si cu ala ca pana acum am luat vreo 4 variante si nici una nu mi-a mers .............altceva are cineva MacBurn???? programul asta .... ca am auzit ca comverteste dmgeurile in iso si as incerca sa le comvertesc eu si pe urma sa le trimit la altcineava prin hub si sa mi le puna imagine pe cdurii .......................... intrun final deci le cdurile sau dvdul il montez imagine cu nero sau il fac bootable tot cu nero ,dar am inteles ca daca eu iau imaginea dupa internet nu mai trebuie saa il fac botabil ci imagine ca cica e facut deja ........

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu inteleg nimic din ce scrii /  te alearga cineva?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

ia de aici poate te lamuresti…

Fișiere atașate
Tiger Install Methods.doc  (Dimensiune Fişier 49 - Downloads: 50)
 Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

1 din 2
1