deci sa inteleg ca sistemul meu care il am pe mac e compatibil cu tiger….......ok asta vroiam sa aud , beleaua e alta ca in craiova unde stau eu nu stiu pe nimeni cu mac ca eu nu am cd-rw si nici dvd-rw am doar rom si tre sa le fac pe un pc obisnnuit ......am mai gasit eu o varianta a unui tiger care e facut iso drect nici toast si nici dmg e o sa incerc si cu ala ca pana acum am luat vreo 4 variante si nici una nu mi-a mers .............altceva are cineva MacBurn???? programul asta .... ca am auzit ca comverteste dmgeurile in iso si as incerca sa le comvertesc eu si pe urma sa le trimit la altcineava prin hub si sa mi le puna imagine pe cdurii .......................... intrun final deci le cdurile sau dvdul il montez imagine cu nero sau il fac bootable tot cu nero ,dar am inteles ca daca eu iau imaginea dupa internet nu mai trebuie saa il fac botabil ci imagine ca cica e facut deja ........
Ești la concurență cu Carlos TSR în ce privește neclaritatea textelor și grafia fantezistă. Mă rog… Dacă pricep eu, deși e greu - cum ziceam - cu modul tău de exprimare, întrebi dacă pe un pc se poate face un CD/DVD boot de mac? Dacă asta era întrebarea (restul nu mă mai chinui să descifrez), atunci răspunsul e da, se poate, s-a mai scris despre asta pe forum, dar trebuie: fie copiat discul în mod „orb” (cu Nero, de-o pildă) dacă ai 2 unități cd/dvd, fie imaginea fără să fie desfăcută (probabil cazul tău). Dacă imaginea .dmg sau .toast e trasă pe un PC, modifică extensia .dmg sau .toast în .iso și va merge cu Nero. Spune-i celui care face treaba asta să o copieze ca și cum ar copia un .iso sau o altă imagine făcută cu Nero. Mai spune-i să nu tragă la viteză mai mare de 8x cd sau 2x dvd, ca măsură de precauție.