2 din 2
2
Mac OS X 10.4.3
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vampirashu - 19 Ianuarie 2006 05:56 PM

deci sa inteleg ca sistemul meu care il am pe mac e compatibil cu tiger….......ok asta vroiam sa aud , beleaua e alta ca in craiova unde stau eu nu stiu pe nimeni cu mac ca eu nu am cd-rw si nici dvd-rw am doar rom si tre sa le fac pe un pc obisnnuit ......am mai gasit eu o varianta a unui tiger care e facut iso drect nici toast si nici dmg e o sa incerc si cu ala ca pana acum am luat vreo 4 variante si nici una nu mi-a mers .............altceva are cineva MacBurn???? programul asta .... ca am auzit ca comverteste dmgeurile in iso si as incerca sa le comvertesc eu si pe urma sa le trimit la altcineava prin hub si sa mi le puna imagine pe cdurii .......................... intrun final deci le cdurile sau dvdul il montez imagine cu nero sau il fac bootable tot cu nero ,dar am inteles ca daca eu iau imaginea dupa internet nu mai trebuie saa il fac botabil ci imagine ca cica e facut deja ........

Ești la concurență cu Carlos TSR în ce privește neclaritatea textelor și grafia fantezistă. Mă rog… Dacă pricep eu, deși e greu - cum ziceam - cu modul tău de exprimare, întrebi dacă pe un pc se poate face un CD/DVD boot de mac? Dacă asta era întrebarea (restul nu mă mai chinui să descifrez), atunci răspunsul e da, se poate, s-a mai scris despre asta pe forum, dar trebuie: fie copiat discul în mod „orb” (cu Nero, de-o pildă) dacă ai 2 unități cd/dvd, fie imaginea fără să fie desfăcută (probabil cazul tău). Dacă imaginea .dmg sau .toast e trasă pe un PC, modifică extensia .dmg sau .toast în .iso și va merge cu Nero. Spune-i celui care face treaba asta să o copieze ca și cum ar copia un .iso sau o altă imagine făcută cu Nero. Mai spune-i să nu tragă la viteză mai mare de 8x cd sau 2x dvd, ca măsură de precauție.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Cattus Thraex - 19 Ianuarie 2006 11:52 PM

modifică extensia .dmg sau .toast în .iso

.toast in .iso da
.dmg in .iso NU. Trebuie convertit.
http://vu1tur.eu.org/tools/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 20 Ianuarie 2006 01:43 AM
Cattus Thraex - 19 Ianuarie 2006 11:52 PM

modifică extensia .dmg sau .toast în .iso

.toast in .iso da
.dmg in .iso NU. Trebuie convertit.
http://vu1tur.eu.org/tools/

Just, așa e, m-a luat scrisul înaintea gîndirii elementare. Deci: dacă ai tras fișiere .toast, e OK. Dacă e .dmg, atunci musai un MAC OS X pt tras sau pt convertit în iso. sau folosești aplicația citată mai sus, dmg2iso.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

scuze, a citit cineva doc-ul pe care l-am atasat eu??

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in mod evident - NU!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
MaC® - 20 Ianuarie 2006 07:24 PM

Nu stiu daca se aplica si in cazul asta, dar am observat o chestie: cand un mesaj e ultimul pe pagina si urmeaza alta, are mari sanse sa nu fie vazut.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
MaC® - 20 Ianuarie 2006 07:24 PM

da, l-am pus la colecție

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: craiova
Macuser din: 19.10.05

La-m citit si eu dar numai partea de montare a unui cd sau dvd botable dupa un Pc ca aia ma intereseaza cel mai mult acum incerc sa vad cum le pot face, ca e vb de 4 cd-uri. asa si incerc sa le montez cum scrie acolo cu schimbare de terminatie si pe urma vreau sa le pun pe un pc si sa le fac dar cum sa le ca ca nu scrie decat cum sa le pun pe un pc dar acolo cum le montez? imagine ca sunt iso facute ,sau le fac data botable???  incerc ambele variante sa vad ce iese smile ciao

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: craiova
Macuser din: 19.10.05

dar vreun program de comvertit dmg in iso pe mac exista???? adica sa il comvertesc eu in iso la mine pe mac si pe urma sa il pun pe pc ????auzisem de macburn dar nu lam gasit pe la nimeni

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Suntem la subiectul “10.4.3” si vad ca s-a deviat destul de mult. Intre timp a aparut 10.4.4. Deschideti va rog alte topicuri, ca sa nu amestecam treburile prea tare.

Semnătură 

⌘-N

2 din 2
2