1 din 3
1
MacOS X pe Intel
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hello all.

Vad ca nu s-a mai gandit nimeni la subiectul asta de o vreme.

Presupunand prin absurd ca ar exista un DVD cu OS X care booteaza pe orice PC (cu SSE3, poate si SSE2) as vrea sa va prezint cateva screenshot-uri (manarite, fireste) cu cum cred eu ca ar arata smile

Primele 2 imagini despre cum cred eu ca ar arata bootarea (cu -v) in Vmware5 care nu ar trece (banuiesc eu) prea departe deoarece da un crash idiot. Dar banuiesc eu ca pe un PC normal merge ok.

Cum imi mai vin idei - va spun.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Veeeeery funny… sa te vad cum ai sa “mânaresti screenshot-urile” cu interfaţa Aqua pe Intel tongue laugh

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Apropo, cum ai facut screenshot-urile alea in mod text? Cu ce combinatie de taste? Sau rula intr-o fereastra?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

mai colegi eu zic sa trecem la munca ca ne-am “aquatifiat” destul ” hm, mai draga”... si sa ne indeplinim datoriile fata de “sotzietate”  raspberry

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 28 Octombrie 2005 04:25 PM

Apropo, cum ai facut screenshot-urile alea in mod text? Cu ce combinatie de taste? Sau rula intr-o fereastra?

in VMware -> Meniul VM -> Capture Screenshot.
Dar pe astea (deoarece am stabilit ca nu am asemenea DVD) le-am pictat pixel cu pixel in paintbrush LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

He he… cu doua zile inainte sa-mi iau Mac-ul am incercat sa instalez Tiger pe un pc (AMD 64 + SSE2).
In afara de faptul ca procesul, in loc sa dureze 15 minute a durat 2 ore, cand am dat restart… ce sa vezi… o eroare de toata frumusetea scrisa in cateva limbi de circulatie internationala:

“PLEASE RESTART YOUR COMPUTER BY HOLDING DOWN THE POWER BUTTON.”
Zis si facut.. numai ca asta se intampla de fiecare data cand dadeam restart. :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
AlexBuga - 28 Octombrie 2005 05:10 PM

He he… cu doua zile inainte sa-mi iau Mac-ul am incercat sa instalez Tiger pe un pc (AMD 64 + SSE2).

SSE3 este prietenul tau si al lui MacOSX-x86. Dar nu si al lui AMD din pacate :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iti dai seama ca acum nu ma mai intereseaza aspectul asta :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Buc
Macuser din: 21.10.05

Un coleg si-a pus osx pe pc. Merge super. Nu stiu ce configuratie are pc-ul.
Nu am vazut decit 4 sau 5 screen-uri cu restart… wink
Se da pe net, si-a pus si un Corel (mmm…) kestii d’astea.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Trebuie sa fii de-a dreptul maniac ca sa iei un PC, te chinui sa pui OS X pe el, dupa care… WTF??? sa lucrezi in Corel???  LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Tudor, daca m-ar lasa cineva fara powermacu meu acum, sa stii ca as ajunge la gradul ala de disperare smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca stai sa faci un calcul… o placa de baza decenta si un procesor cu SSE3… + ram & shit.. costa cam cat un mac mini raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

dar un “maniac”  ar gasi interesant toata chinuiala asta pana sa puna sistemul, si apoi ar mai avea si windows…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic

chiar asa ... sa te pui sa iti faci un PC cu o placa de baza si cu un P4 care sa ruleze decent (!!!!!!!) o aplicatie Mac ar fi KRIMINAL DE SCUMP .....

la banii aia iti iei un Mac lejer ..... si in plus de asta, nu e sigur, daca nu cumva dupa ce te chinui sa strangi atatia bani sa iti faci PC-ul ala beton, nu vei avea surprize sa iti creeze probleme sau sa refuze pur si simplu sa ruleze anumite aplicatii mai vechi de pe Mac ...

raman la parerea ca decat un PC cu OSX pe el care costa mult si probabil merge prost, mai bine un Mac pe care OSX ruleaza nativ + orice aplicatie .... Long live Apple !!!

PS: sper ca inginerii de la intel impreuna cu inginerii de la Apple vor dezvolta un cip separat pe placa de baza care sa impiedice instalarea viitorului OSX pentru Mac pe orice PC. Cine vrea OSX sa isi cumpere un Mac ......

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

Uau - uitati ce am reusit sa renderuiesc in 3d astfel incat sa para ca este chiar un filmulet facut cu telefonul la un IBM p4 cu SSE3 care ar boota teoreticul DVD de OS-X universal smile Ce bine ma pricep la 3d smile

un .mov zipat deoarece forumu nu ma lasa sa atasez .mov-uri

Fișiere atașate
MOV00007.mov.zip  (Dimensiune Fişier 1011 - Downloads: 332)
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai frate psergiu, esti mare mester la 3d!!! Ce mi-a placut e ca ai avut grija la detalii: apar pana si dungile de la rata de refresh a monitorului…!

Si acum pe bune, esti multumit de cum ruleaza OSXul ala virtual? De incarcat am vazut ca merge binisor. Ce procesor (virtual, of course) ai pe IBMul ala (cati GHz)? Posteaza si tu niste timpi comparativi fata de Macul pe care-l ai.

1 din 3
1