Vad ca nu s-a mai gandit nimeni la subiectul asta de o vreme.
Presupunand prin absurd ca ar exista un DVD cu OS X care booteaza pe orice PC (cu SSE3, poate si SSE2) as vrea sa va prezint cateva screenshot-uri (manarite, fireste) cu cum cred eu ca ar arata
Primele 2 imagini despre cum cred eu ca ar arata bootarea (cu -v) in Vmware5 care nu ar trece (banuiesc eu) prea departe deoarece da un crash idiot. Dar banuiesc eu ca pe un PC normal merge ok.
He he… cu doua zile inainte sa-mi iau Mac-ul am incercat sa instalez Tiger pe un pc (AMD 64 + SSE2).
In afara de faptul ca procesul, in loc sa dureze 15 minute a durat 2 ore, cand am dat restart… ce sa vezi… o eroare de toata frumusetea scrisa in cateva limbi de circulatie internationala:
“PLEASE RESTART YOUR COMPUTER BY HOLDING DOWN THE POWER BUTTON.”
Zis si facut.. numai ca asta se intampla de fiecare data cand dadeam restart. :D
Un coleg si-a pus osx pe pc. Merge super. Nu stiu ce configuratie are pc-ul.
Nu am vazut decit 4 sau 5 screen-uri cu restart…
Se da pe net, si-a pus si un Corel (mmm…) kestii d’astea.
chiar asa ... sa te pui sa iti faci un PC cu o placa de baza si cu un P4 care sa ruleze decent (!!!!!!!) o aplicatie Mac ar fi KRIMINAL DE SCUMP .....
la banii aia iti iei un Mac lejer ..... si in plus de asta, nu e sigur, daca nu cumva dupa ce te chinui sa strangi atatia bani sa iti faci PC-ul ala beton, nu vei avea surprize sa iti creeze probleme sau sa refuze pur si simplu sa ruleze anumite aplicatii mai vechi de pe Mac ...
raman la parerea ca decat un PC cu OSX pe el care costa mult si probabil merge prost, mai bine un Mac pe care OSX ruleaza nativ + orice aplicatie .... Long live Apple !!!
PS: sper ca inginerii de la intel impreuna cu inginerii de la Apple vor dezvolta un cip separat pe placa de baza care sa impiedice instalarea viitorului OSX pentru Mac pe orice PC. Cine vrea OSX sa isi cumpere un Mac ......
Uau - uitati ce am reusit sa renderuiesc in 3d astfel incat sa para ca este chiar un filmulet facut cu telefonul la un IBM p4 cu SSE3 care ar boota teoreticul DVD de OS-X universal Ce bine ma pricep la 3d
un .mov zipat deoarece forumu nu ma lasa sa atasez .mov-uri
Mai frate psergiu, esti mare mester la 3d!!! Ce mi-a placut e ca ai avut grija la detalii: apar pana si dungile de la rata de refresh a monitorului…!
Si acum pe bune, esti multumit de cum ruleaza OSXul ala virtual? De incarcat am vazut ca merge binisor. Ce procesor (virtual, of course) ai pe IBMul ala (cati GHz)? Posteaza si tu niste timpi comparativi fata de Macul pe care-l ai.