În OS X este posibil să schimb icoana de la tastatura Romanian Programmers?
bineînțeles, am și scris cum (dar nu mai țin minte dacă și ultima oară): iei ce icoană îți place, îi dai EXACT numele keylayout-ului, o arunci la coș pe aia care nu-ți place, o pui pe aia care-ți place cu numele dat ca mai sus, logout, relogare. Gata.
În ultimul kit de tastaturi, fiind mai multe keylayout-uri decît icoane imaginabile (de mine), le-am pus separat și am spus cum se pot asocia icns-urile unui keylayout.
În OS X este posibil să schimb icoana de la tastatura Romanian Programmers?
bineînțeles, am și scris cum (dar nu mai țin minte dacă și ultima oară): iei ce icoană îți place, îi dai EXACT numele keylayout-ului, o arunci la coș pe aia care nu-ți place, o pui pe aia care-ți place cu numele dat ca mai sus, logout, relogare. Gata.
În ultimul kit de tastaturi, fiind mai multe keylayout-uri decît icoane imaginabile (de mine), le-am pus separat și am spus cum se pot asocia icns-urile unui keylayout.
În ce folder trebuie să mă duc să fac această modificare? Când am instalat le`am instalat cu ajutorul *.mpkg
Salut prieteni!
Am deschis şi eu Camino să văd cum e şi ... de ce în locul diacriticelor e altceva? (poză)
System Preferences -> International - în coloana din stânga trage English pe primul loc.
Credeam că s-a reparat bug-ul ăsta, Firefox nu mai face așa. Ori ai o versiune mai veche de Camino, ori au reparat doar în Firefox dar nu și în Camino.
Salut prieteni!
Am deschis şi eu Camino să văd cum e şi ... de ce în locul diacriticelor e altceva? (poză)
System Preferences -> International - în coloana din stânga trage English pe primul loc.
Credeam că s-a reparat bug-ul ăsta, Firefox nu mai face așa. Ori ai o versiune mai veche de Camino, ori au reparat doar în Firefox dar nu și în Camino.
... mult timp, pînă relativ recent, toate navigatoarele de net bazate pe motorul Gecko (Netscape și ulterior) aveau în arhitecură inclus encoding MacRomanian și înlocuiau automat pe ș Ș cu ø Ø și pe ț Ț cu fi fl. Cam de anul trecut, la unele dintre ele cel puțin se rezolvase, probabil la Camino nu încă sau ai o versiune mai veche.
Acum vreo doi-trei ani le-am scris și eu de asta, probabil și alții, între timp s-a rezolvat.
Curios, că la mine ultima versiune de Camino nu face așa, afișează bine toate caracterele românești.
Cu româna prima limbă din sistem, afișează și la mine aiurea, cum mă așteptam. Dacă zici că acolo e OK, probabil cu engleza prima limbă? Sau cum e setat sistemul?