M-am trezit târziu ... deh ... unii nu pot să posteze de la servici pe forum deoarece sunt pe IP-uri banate. Mulțumesc ..
Ași fi vrut routerul wireless SMC…
Nu am spus pe nicaieri ca primul venit e primul servit, asa ca nu e nimeni intarziat. Cred ca o sa ma decid luni sau marti seara, sa las timp suficient pentru eventualii doritori.
Uite si poze cu sistemul 5.1 (bancota de un leu e pentru comparatia dimensiunilor).
vreau eu card reader-ul daca se poate. am un dslr si card reader-ul mi-ar fi mai comod in buzunar decat cablul de date + ca pe unele compuri nu vede SD-ul.
Aș fi și eu interesat de Palm Zire M150, cu manual și CD deși am observat ca nu numai eu am pus ochii pe el iar alții au fost chiar mai rapizi. Cred că așteptăm cu toții să te decizi
Si eu as dori sa ma pun pe lista pentru router ..... 3(trei) copii de 5-4-2 ani imi trag de cablu in fiecare zi . Este o adevarata vanatoare la mine in casa .
Eu nu-mi doresc nimic dar vreau să-l felicit sincer pe Altero pentru gestul său ... în vremuri de criză. Mulţi alţii (poate chiar şi eu) ar fin încercat să mai facă niste bani din ce donează el acolo, Chiar e impresionant gestul, mai ales că am văzut câteva pe care mi le-am dorit şi eu la un moment dat.
Felicitări încă odată şi sper ca toate cele ce le donezi să ajungă la cei ce chiar au nevoie de ele şi nu şi le permit pe “praful“ ăsta.
Salut,
Daca ar fi dupa mine as lua totul, dar sunt multi doritori si cred ca fiecare ar vrea sa primeasca cate ceva.
Eu as dori in principal urmatoarele, in ordinea preferintelor (am pus si motivul pt care imi trebuie):
Sistem 5.1 - am descoperit placerea de a asculta muzica multichannel (dts, ac3) dar ma chinui cu 2 perechi de boxe normale de calculator.
unitate centrala Fujitsu - e excelent sa il duc la tara sa il folosesc cand ma duc in we. Am vazut ca are si gameport si asta imi trebuie la calc meu pentru un volan cu mufa gameport.
CD, mp3 player - cobinat cu o pereche de boxe de calculator (care mi-ar ramane daca primesc sitemul 5.1) ar fi minunat
USB Card Reader - am un telefon care nu prea se impaca cu cardul, mi se restarteaza calculatorul cand il deconectez etc.
Genius Net Scroll - am un maus cu imprumut, cred ca ar fi timpul sa il inapoiez.
DVD Writer DL LaCie USB
Router wireless
imprimanta