Motivatia e ca sunt persoana incadrata in grad de handicap cu venituri mici , as dorii in ordinea preferintelor urmatoarele :
Mouse : as dori cei 2 mousi de culoare gri
All in one (Printer, Scanner, Copiator) HP PSC 750
CD, mp3 player Jazz Piper cu manual
WebCam Creative model no CT7510 cu manual
Tastatura Apple albă plastic
Alimentatoare curent
Routerul wireless SMC
Ruteru’. Atata. Restu’ am. Si ruter am, de fapt, da’ cu prima ocazie il fac avion
Stiu ca iau martoaga la cautat in dinti, da’ are, cumva si usb pt. printer?
Sistem 5.1 Desktop Theater DTT2200 (Cambridge Soundworks) cu manual
Palm Zire M150, cu manual și CD
Router wireless SMC Barricade G, 2804WBR cu alimentator de curent
DVD Writer DL LaCie USB cu alimentator de curent și cablu USB
USB Card Reader 35 in 1
Chiar nimic nu e disponibil? Daca mai ramane ceva din astea, ... multumesc anticipat.
Felicitari altero pentro donatii. Cine mai da ceva gratis in ziua de azi, in timp de materialism maxim? Felicitari inca odata. Ori stai extrem de bine cu banii, ori ai un caracter mare. Felicitari.
Are ca merge numai cand vrea el. Cand mi-e lumea mai draga se reseteaza. L-am desfacut, m-am uitat la contactele de la switch-ul de reset sa nu fie prea apropiate, da’ numic. Tot asa face.
Azi seara pleaca in interes de servici un coleg cu mama la Bucuresti pana marti si ar putea sa vina la dvs. daca sunteti deacord ...
In prezent strang bani pt. a ma ajuta sa scap de handicapuri si obiectele tale m-ar ajuta .
Am uitat sa zic de cdrwr , calculatorul meu are numai cdrom .
Numai bine .
Adi
aaaa - 11 Aprilie 2009 09:38 PM
Motivatia e ca sunt persoana incadrata in grad de handicap cu venituri mici , as dorii in ordinea preferintelor urmatoarele :
Mouse : as dori cei 2 mousi de culoare gri
All in one (Printer, Scanner, Copiator) HP PSC 750
CD, mp3 player Jazz Piper cu manual
WebCam Creative model no CT7510 cu manual
Alimentatoare curent
Routerul wireless SMC