4 din 6
4
Donație de Paști
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 25.09.06
altero - 13 Aprilie 2009 07:14 PM

- se adaugă la listă și o carcasă de plastic pentru HDD extern IDE (2 x FireWire 400, 1 USB), cu alimentator și cablu FireWire 400.

De carcasa asta as fi si eu interesat

[ Modificat: 13 Aprilie 2009 09:15 PM de DoarEuRo ]

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nici nu-ti dai seama cat de folositoare mi-ar fi aceasta carcasa. am un hdd ide de 20 pe care fac backup saptamanal si pe care-l mut mereu in carcasa in care-mi tin unitatea optica externa. asa mult as vrea sa nu mai pierd timpul…poti sa-l trimiti si p’asta la Oradea, o data cu restul produselor.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu il felicit pe Altero pentru gest. Singurul lucru ce mi-ar fi trebuit de acolo ar fi fost tastatura alba Apple, dar pe ea se bat multi si nu ma prea incadrez. Am acasa o tastatura identica, functionala doar ca este germana si as fi vrut una amricana. Daca este RO (nu se vede bine din poza) atunci nu ma intereseaza.
Inca o data felicitari si lucrurile sa ajunga la cine le merita si are cea mai mare nevoie de ele.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tastatura Apple e în română (și cam murdară):

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lugoj
Macuser din: 17.05.08

- ma pricep la curatat dealtfel fiind handicapat stau acasa si mai curat , repar .... deci as avea timp , am uitat sa zic ca am si un frate in Bucuresti si ar veni el ...

Reamintesc ce as dorii in mod special deci si tot :

Mouse : as dori cei 2 mousi de culoare gri
All in one (Printer, Scanner, Copiator) HP PSC 750
CD, mp3 player Jazz Piper cu manual
WebCam Creative model no CT7510 cu manual
Tastatura Apple albă plastic
Routerul wireless SMC
dvdrw ca nu am decat cdrom la calculator
Calculatorul din poza , al meu arata mult mai urat si uruie , suiera f tare
FaxModem US Robotics
Sistem 5.1 Desktop Theater DTT2200

Le astep fie prin posta in Lugoj fie vine fratele .

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Salut si eu acest gest al lui Altero. Mie mi-ar fi placut palm-ul deoarece sunt destul de pasionat de gadget-uri (mi-ar placea sa fac colectie si mai sunt si student la telecomunicatii raspberry) si chiar nu am apucat sa pun mana ceva marca palm.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator

Gata, m-am hotărât. Credeți-mă, nu mi-a fost simplu; orice aș fi ales, nu puteam să-i mulțumesc pe toți, nici măcar dintre cei pe care îi cunosc personal.

Tastatura Apple: mediaconvertor
Palm: aramdune
LaCie: methodine
Card Reader: mediaconvertor
Sistem 5.1: cumnata lui huk
SMC: psergiu
Geanta Sony cu tot ce-i în ea: sharkyrol
PC-ul: winckler
modem USRobotics: aaaa
PSC HP: aaaa
Jazz: Cattus
Șoareci: Cattus
WebCam: Cattus
baterii PB: nick56
cutie cu maimuțe: vromeo
carcasa HDD: mediaconvertor
În plus, după Paști, o să mai apară un router WiFi Linksys (nu știu acum modelul), care merge la Danyx (routerul vine de la prietena mea, cu dedicație specială pentru Danyx și ai săi trei copii).

V-aș ruga să verificați lista de mai sus și să îmi confirmați dacă mai vreți aceste obiecte. Asta în special pentru cei din alte orașe, care trebuie să plătească curierul. De exemplu, imprimanta HP are vreo 10 kg, deci s-ar putea să fie scump curierul. Pe aceștia îi rog să-mi trimită pe PM adresa completă, eventual și un număr de mobil. Probabil că săptămâna viitoare voi trimite pachetele.

Pentru bucureșteni, putem face așa: joi, 16 aprilie, de la ora 18:40 până la 19:30, o să fiu la Secția 1 Poliție (nu, nu facem un flagrant smile ); o să am mașina pe o străduță de pe acolo. Știu, era mai bine la o gură de metrou, dar unde naiba să parchez? Cine nu poate poimâine, rămâne probabil pentru ultima joi a lunii, la întâlnirea macuser. Rog pe cei care vin poimâine să îmi spună, să știu de iau cu mine.

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

În plus, după Paști, o să mai apară un router WiFi Linksys (nu știu acum modelul), care merge la Danyx (routerul vine de la prietena mea, cu dedicație specială pentru Danyx și ai săi trei copii)

Aplauzele mele pentru initiativa si un sincer MULTUMESC atat tie cat si prietenei tale.
Sarbatori Pascale Fericite va urez.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Sanatate boierule! O sa-ti dau un PM cu adresa si faci un pachet cu toate, inclusiv Lacie-ul lui Methodine ca sa impartim cheltuielile de transport! Ma abonez la routerul ala.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Mersi. La intâlnire e OK ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 20.09.08

Eu le vreau pe toate pentru mine, platesc si curierul.

Si iti doresc un paste fericit.

Multumesc!

Semnătură 

iMac 24” 3.06Ghz
Iphone 3G 16GB

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lugoj
Macuser din: 17.05.08

modem USRobotics: aaaa
PSC HP: aaaa

- as putea sa vad cum arata imprimanta , modem usrobotics - nici nu stiu ce e , chiar stau rau cu mousi as fi vrut pe cel gri de sus din poza ...
Am sa revin cu confirmarea daca primesc un raspuns cu mai multe detalii despre ce am castigat .

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

aaaa: O știi pe aia cu calul de dar și dinții lui ? Da’ pe aia cu nemulțumitul și darul lui ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

mijamarius, “licitatia” s-a inchis. Topicul asta mai e deschis doar pentru chestii organizatorice, sa ajunga cu bine obiectele la oamenii de pe lista de mai sus.

aaaa, uite o poza, asa cum a gasit Google. Din pacate, nu gasesc cat cantareste, dar mai cauta si tu. Si hotaraste-te daca o vrei.
Iar faxmodemul, tu ai zis ca-l vrei! Il vrei fara sa stii ce e???

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

In caz ca aaa nu mai vrea “all-in one”-ul hp, as putea sa il primesc eu? Mersi anticipat.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

4 din 6
4

‹‹ MacBookPro      Dischete 5.25" ››