8 din 9
8
Tethering 3.0 prin Orange
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRank
Member
Din: Schwelm, Deutschland
Macuser din: 07.12.08

Nici eu nu cred că vor desface contractele. Doar nu sunt atât de idioți încât sa își alunge clienții, mai ales pe timp de criză wink  Totuși, nu mi se pare normal ca utilizatorii de iPhone care plătesc abonament la greu să fie taxați separat pentru această opțiune. Eu o văd ca pe o pedeapsă...

Semnătură 

MacBook Pro 17”, 2.2GHz quad i7, 4GB ram
MacBook 13,3”, 2.4GHz, 4GB ram, 10.6
iPhone 3GS White; 32 GB
iPod Nano first Gen.; 2 GB
iPod Shuffle first Gen.; 1 GB
Canon EOS 450D

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
Aetherius - 22 Iunie 2009 02:25 AM

a incercat cineva profilul de aici: http://blog.vladalexa.com/2009/06/19/enabling-iphone-tethering-on-orange/  ??

Nu, dar pare cam complicat. Nu ți-a mers ăsta de aici? Sau are ceva în plus celălalt? Ceva de genul… nu mai are Oranj cum să se prindă că-i facem? wink

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Ar fi culmea sa imi blocheze traficul in tethering! As face scandal mare pentru ca ei nu ofera NICI un serviciu in PLUS pe langa cel de date pe care il platesc (10 Euro). Si pentru asta as face mare scandal.

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.09

nu cred ca sta nimeni de la orange sa urmeareasca cine consuma traficu prin tethering… ei au pus taxa aia de 4 euro pentru cei care nu stiu de aceasta modalitate de a folosi gratis sau pt cei care nu-si bat capu… cat despre desfacut contractul, nici vorba fiti siguri wink

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

De parcă traficul ar fi monitorizat de niște nenici care stau toată ziua cu ochii pe niște monitoare… LOL
Chestiile astea se fac automat (dacă se fac). Nu stă nimeni să se uite ce face fiecare abonat în parte. Pun o setare globală pe rețea și gata.

“E foame dă bani, e foame dă bani, băeți…”

[ Modificat: 22 Iunie 2009 04:26 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 23.05.08

Nu o sa stea nimeni sa verifice, se vor face verificari automate daca se vor face si alea, numai ca mie nu mi se pare normal sa ma taxeze pentru ceva ce platesc deja fara ca ei sa imi dea nimic in plus. Sau chestia asta se aplica doar celor care au abonamente speciale pentru iPhone, restul din nou care am platit abonamente de internet pe mobil putem face ce vrea?

Semnătură 

Be smart don’t be a retard! Mcintosh / Hcintosh user. | PowerBook G4 1.5 GHz/1GB RAM DDR/80 GB HDD | iPhone 4 16GB | New iPad 32GB

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 27.10.07

Imi pare rau dar sunt aproape sigur ca orange a inceput sa blocheze conexinuile 3g de pe iphones cu setarile de tethering neoficiale , iar exista o foarte mare probabilitate ca traficul 3g din tethering sa fie detectat de oragne ca atare , am sa revin cu detalii.

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07

Salut toti,
Am primit raspunsul asteptat de la orange la mailul meu catre ei. Uitati cum suna:

Stimate client,
Va multumim pentru mesajul dumneavoastra si pentru interesul manifestat fata de serviciile de date Orange.
Pentru a fi in concordanta cu calitatea si nivelul tehnologic al telefoanelor Apple iPhone, Orange Romania doreste sa ofere clientilor iPhone cea mai buna experienta de navigare pe internet. Din aceasta cauza, Orange a decis utilizarea unui punct special de acces pentru clientii care utilizeaza functia de modem a telefonului Apple iPhone pentru navigarea pe internet folosind un calculator laptop sau desktop. Intentia este, in acest fel, de a optimiza traficul si de a asigura un serviciu de calitate.
In urma feedbackului dumneavoastra, vom reanaliza insa oferta comerciala astfel incat aceasta sa nu genereze nemultumiri in randul clientilor nostri.
Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra si va asiguram de intreaga noastra atentie si consideratie.

Deci? asta ce inseamna ca daca foloseshti Tethering prin Orange oficial netul iti va merge mai bine? Oarecum asta vrea sa zica. Dar oricum trafic in plus nu ar strica de ex pt 4 EUR+TVA, macar 500-1000MB inclus pentru navigare prin modem iPhone.
Sa speram ca astfel vor reanaliza oferta smile

Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
RedAN6EL - 24 Iunie 2009 12:03 AM

Salut toti,
Am primit raspunsul asteptat de la orange la mailul meu catre ei. Uitati cum suna:

Stimate client,
Va multumim pentru mesajul dumneavoastra si pentru interesul manifestat fata de serviciile de date Orange.
Pentru a fi in concordanta cu calitatea si nivelul tehnologic al telefoanelor Apple iPhone, Orange Romania doreste sa ofere clientilor iPhone cea mai buna experienta de navigare pe internet. Din aceasta cauza, Orange a decis utilizarea unui punct special de acces pentru clientii care utilizeaza functia de modem a telefonului Apple iPhone pentru navigarea pe internet folosind un calculator laptop sau desktop. Intentia este, in acest fel, de a optimiza traficul si de a asigura un serviciu de calitate.
In urma feedbackului dumneavoastra, vom reanaliza insa oferta comerciala astfel incat aceasta sa nu genereze nemultumiri in randul clientilor nostri.
Ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra si va asiguram de intreaga noastra atentie si consideratie.

Deci? asta ce inseamna ca daca foloseshti Tethering prin Orange oficial netul iti va merge mai bine? Oarecum asta vrea sa zica. Dar oricum trafic in plus nu ar strica de ex pt 4 EUR+TVA, macar 500-1000MB inclus pentru navigare prin modem iPhone.
Sa speram ca astfel vor reanaliza oferta smile

Exact acelasi raspuns l-am primit si eu. Dati mailuri la Orange, poate vazand ca suntem multi isi revin si nu mai cer bani pt tethering. Incercarea moarte n-are.

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ieri am bagat o repriza de tethering maricica (vreo doua ore si vreo 300 de mega) si am observat doua lucruri:

1. Bateria telefonului incepe sa se descare dupa o vreme, desi ori arata (pe icoana mica de sus) ca se incarca sau ca e full. La fel pateam si cu PDAnet, doar ca se descarca mult mai repede bateria. Asadar, daca faci tethering mult timp te vei trezi cu bateria descarcata si cu un telefon care refuza sa incarce. Doar dupa ce-l lasi sa se raceasca (se incinge destul de tare) o sa incarca din nou, dar asta inseamna ca trebuie sa ma opresc din ceea ce fac…
2. Nu-mi mai merge netu’ pe 3G. Eu primesc foarte multe mailuri si mi s-a parut ciudat ca n-aveam in dimineata asta, da’ am zis ca o fi din cauza semnalului slab de dumul Poiana-Rasnov. Insa, nici inBrasov nu merge… S-a mai intamplat sa nu functioneze perioade scurte (minute), dar niciodata ore intregi. Daca nu-si revine o sa sun la 411. Sunt chiar curios…

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Și-a revenit netul.

Acum, vizavi de răspunsul Oranj: n-au decît să-i treacă pe cei cu opțiunea de date DEDICATĂ IPHONE-ULUI și tethering plătit prin acel punct de acces special. Să aibă nene calitate, nu?
Dar pe noi, cei cu ABONAMENT DEDICAT DE NET (despre care cu gura lor spun că poate fi folosit doar de pe telefon sau doar pe calculator - cu stick USB -, ori prin tethering, ori prin toate aceste metode), să ne treacă prin alt punct de acces. De aceeași calitate superioară, că doar și noi suntem clienți, nu?

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dupa update-ul la 3.0 am incercat si eu tethering-ul si a mers foarte frumos atat prin cablu cat si prin Bluetooth. Acum vad ca nu mai merge decat prin cablu. Am sters si readaugat ifonu, am sters conexiunea din Networking de la Mac, am incercat cat m-am priceput si tot nu vrea.
Aveti idee cum sa fac sa mearga din nou tethering prin Bluetooth?

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

incearca cu config-urile de la unlockit.co.nz .
eu de acolo le am si merg ok smile

ah si pt problema ta, incearca sa dai un reset la network (din iphone). nu cred ca este o problema din osx ci din iphone smile

[ Modificat: 05 Iulie 2009 08:34 PM de Aetherius ]
 Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRankRank
Administrator

rahat: acum nu-mi mai merge nici prin cablu… :(

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am resetat reteaua, am pus din nou fisierul lui thesound si acum imi merge din nou prin cablu. Prin Bluetoth tot nu vrea, nu vrea sa se conecteze la retea, e greyed out. Am pairuit din nou ifonu; am impresia ca e de la Mac, nu de la ifon.

8 din 9
8