3 din 9
3
Tethering 3.0 prin Orange
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
boreas - 16 Iunie 2009 06:55 PM

de la Orange citire:

Noua versiune de software OS 3.0 pentru iPhone, cu peste 100 de noi imbunatatiri, poate fi descarcata si de utilizatorii din Romania incepand din 17 iunie.
Printre cele mai asteptate functii se numara posibilitatea de transmitere a mesajelor multimedia si utilizarea terminalului ca modem pentru conectarea la internet de pe un computer.
Clientii Orange care achizitioneaza noul abonament dedicat iPhone de 20 de euro (TVA inclus) primesc si 10 mesaje multimedia incluse in abonament, pe langa 180 de minute in orice retea natională oricand, 50 de mesaje scrise si 500 MB pentru browsing de internet direct pe telefonul mobil. Noul abonament iPhone poate fi achizitionat exclusiv din magazinul online pana pe 23 iunie.
Utilizatorii iPhone care doresc sa se conecteze la internet de pe un laptop sau desktop isi pot activa o optiune lunara în valoare de 4 euro (fara TVA), care le permite sa isi foloseasca telefonul ca modem si sa consume din traficul de date inclus în abonament sau în optiunile activate.
Odata cu descarcarea celei mai recente versiuni de software, clientii Orange se pot bucura de multitudinea de functii noi ale telefonului lor iPhone, precum meniul in limba romana, funcţia Copy, Cut şi Paste, cautare in casuta de e-mail, agenda sau calendar, vizualizarea pe orizontala a casutei de e-mail, a mesajelor, notitelor si paginilor deschise cu browserul Safari® si multe altele.
Mai multe detalii sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/iPhone.

ce mai putem spune….

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Roman
Macuser din: 28.01.08

si ce sa aleg vizavi de tarife ( intreb pe cei cu abonamente ori cartele de la Orange ) : pe iphone am un abonament Family pe care-l impart cu alte doua numere ( am si minute si Mb de consumat in acest abonament, totul in tara )...sa-l conectez la laptop si sa consum de acolo sau in laptop sa bag un modem Orange cu un eventual prepay ( ma gandesc la iesirile afara unde Mb este taxat la prepay cu cam 4 euro…ce solutie e mai buna ?

Semnătură 

TRUST NO ONE !

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

decat sa platesc 5euro ca sa folosesc iphone-ul ca modem mai bine aleg abonamentul de 12 euro care imi da 2 sim-uri si am internet 500mb pe iphone si 1,5gb nelimitat cu modem usb pe laptop smile
mi se pare foarte stupid acest abonament!

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Stupid este faptul ca trebuie sa platesti 5€/luna ca sa folosesti traficul pe care deja il ai…intelegeam daca iti mai dadeau 200mb pe luna macar, dar asa ma depaseste…adica la un nokia pot folosi optiunea de modem fara probleme dar pe iphone nu; pe mine client nu ma intereseaza ca iphone-ul are nevoie de nu stiu ce APN special pt. functia asta, asta e problema lor…Oricum, treaba asta cu tethering-ul este o porcarie peste tot in lume, nu numai la noi in RO

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

de vina este apple si at&t pentru chestia asta,de la inceput au fost neintelegeri si conditii de la apple,apoi orange si ceilalti operatori au profitat.mi se pare stupid pe orice terminal sa poti folosi CEEA CE DEJA PLATESTI iar daca ai iphone sa platesti 5EURO in plus ca asa vrea muschiu lor!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Cei de la Orange nu sînt singurii. AT&T face mai nefăcute.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Multumiri lui thesound!

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

deci daca am facut “smecheria” precizata de dvs, nu mai platesc nimic suplimentar, nu?
Multam

Semnătură 

Forza Stiinta!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09

Exact. Teoretic ii furi, practic si logic folosesti ceea ce deja ai platit (traficul).

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.09

Deci merge cu chestia asta daca am inteles eu bine, si pe iphone fara jailbreak, fara a-l afecta in vre-un fel, insa daca faci asta nu o sa-ti mearga mms-ul… corect?

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cam cât credeți că o să dureze până când cei de la Orange își vor da seama de șmecheria asta și vor trece la măsuri drastice, de genul…

Orange îşi rezervă dreptul de a suspenda oferta de date pentru iPhone 3G în situaţia unei utilizări abuzive a acestui serviciu, cum ar fi:
- folosirea telefonului ca modem
- voice over IP
- transfer de fişiere de tip peer to peer etc.

question

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09
adi_tm - 18 Iunie 2009 06:58 AM

Deci merge cu chestia asta daca am inteles eu bine, si pe iphone fara jailbreak, fara a-l afecta in vre-un fel, insa daca faci asta nu o sa-ti mearga mms-ul… corect?

Corect.

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
k0b3 - 18 Iunie 2009 04:12 AM

Exact. Teoretic ii furi, practic si logic folosesti ceea ce deja ai platit (traficul).

Pe mac/pc cum se face conexiunea?
Pe iphone am instalat acel profil.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Ei îşi pot da seama oricând. Dacă pâna acum puteau închideu ochii, acum probabil îi vor vâna pe cei ce folosesc thetering ilegal - fără să plătească măreaţa taxă

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07
boboc - 18 Iunie 2009 01:54 PM
k0b3 - 18 Iunie 2009 04:12 AM

Pe mac/pc cum se face conexiunea?
Pe iphone am instalat acel profil.

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/17293/P300/ - vezi aici la post-ul 303, chiar întreabă-l pe om că zice că-i merge și pe Uindoz…

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

3 din 9
3