root - 19 Iunie 2009 02:59 PM
domnilor, in loc sa ne varsam nervii aici pe forum, fara nici un fel de utilitate, mai bine am scrie fiecare cate un mesaj /email / ceva la orange (eu am trimis) prin care sa ne exprimam nemultumirea vizavi de aceasta taxa aberanta, poate asa ii vom face sa inteleaga ca totusi nu suntem idioti si ne dam seama ca e jaf pe fata, si ca mai mult isi fac rau la brand. poate cu suficiente reclamatii isi vor revizui politica de marketing
Si eu i-am trimis acuma ce le-am scris pe scurt:
Buna ziua,
As vrea sa imi exprim nemultumirea legat de optiunea nou introdusa de Modem pe Iphone 3.0…..as dori sa va intreb ce imi puteti oferi pentru acei 5 Euro in plus fata de ce am eu acuma. ... Nu imi convine sa fiu furat pe fata. Iar ceea ce faceti Dv. Asta este. Nu accept ca sa platesc cei 5 Euro pentru ce? Macar de ati oferi inca vreo 1 GB, trafic in aceasta optiune ar fi tentant.
.... Nu sunt dispus sa platesc acei 5 Euro, desi as dori sa folosesc telefonul pe post de modem. Cum spune si motoul Apple: Think Different!
Va multumesc,
PS: Astept rezolvarea problemei pe cale amiabila.
Scrieti-le si voi. cred ca suntem destul de multi.
Am creat si o petitie care urmeaza a fi procesat
Petitia dumneavoastra a fost creata cu succes!
In scurt timp un administrator va verifica datele petitiei.
Imediat dupa verificare, petitia va aparea pe site si veti primi si un mesaj de confirmare pe e-mail.
In unele cazuri este posibil ca durata aprobarii unei petitii sa fie mai mare, dar nu mai mult de 48 de ore.
Voi Publica linkul catre petitie cand a fost acceptat.
Vom vedea ce va fi.
Va rog care aveti de gand sa nu mai deschideti o alta petitie.
sa asteptam raspunsul de la admin-ul petitieonline.com apoi sa trimitem, eventual sa publicam pe home screen-ul site-ului macuser.ro linkul.
Cand o sa avem destule “semnaturi” ar fi bine sa le trimitem si lu’ Oranj petitia. voi ce ziceti…veniti cu pareri si voi