6 din 9
6
Tethering 3.0 prin Orange
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

In Austria, Orange ofera tethering pentru iPhone la 2EUR/luna… si iPhone se vinde si prin T-Mobile care ofera acest serviciu gratuit. Va dati seama ca la noi unde nu au concurenta nu aveau de ce sa ofere un pret mai mic. (Orange e super smile )

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

În Franța un operator GSM a făcut scandal la Consiliul Concurenței cu privire la exclusivitatea Orange asupra iPhone și a câștigat. De prin februarie comercializează și ei iPhone. Mă întreb oare la noi Vodafone și Cosmote de ce nu fac același lucru. N-avem legi care să le susțină un astfel de demers? Sau poate că sistemul de exclusivități le convine tuturor: Orange cu iPhone, Vodafone cu mai știu eu ce Blackberry… ș.a.m.d. “Pupat toţi piaţa Endependenţi” și gata.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

2euro suna mai ok,5 cu tva inclus mi se pare exagerat,cu 5euro ai 500mb trafic.
Sunt curios daca o sa existe masuri luate de orange pt cei care nu platesc taxa.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08
Tudor - 19 Iunie 2009 01:35 PM

În Franța un operator GSM a făcut scandal la Consiliul Concurenței cu privire la exclusivitatea Orange asupra iPhone și a câștigat. De prin februarie comercializează și ei iPhone. Mă întreb oare la noi Vodafone și Cosmote de ce nu fac același lucru. N-avem legi care să le susțină un astfel de demers? Sau poate că sistemul de exclusivități le convine tuturor: Orange cu iPhone, Vodafone cu mai știu eu ce Blackberry… ș.a.m.d. “Pupat toţi piaţa Endependenţi” și gata.

La noi stii si tu foarte bine cum e cu legile… sau mai bine zis absenta/vagitatea lor raspberry
Nu convine tuturor o exclusivitate sau un parteneriat, dar se fac si cei care pierd sunt defapt clinetii. Oricum pentru acest lucru e de vina apple, care incurajeaza astfel de practici (unde mai e aici partea cu think different?).

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

La optiunea dedicata pt iphone inteleg sa nu ai voie sa o folosesti fara taxa,scrie clar in contract ca se poate folosi doar pe iphone dar la ab 3g nelimitat pt pc,scrie in contract ca il poti folosi pe pc.acum prin ce modem e treaba mea,nu cred ca specifica nimic de asta in contract.
Eu zic ca daca orange maraie ceva cei cu abonament de date ii pot da in judecata.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vromeo - 19 Iunie 2009 01:47 PM
Tudor - 19 Iunie 2009 01:35 PM

La noi stii si tu foarte bine cum e cu legile… sau mai bine zis absenta/vagitatea lor raspberry
Nu convine tuturor o exclusivitate sau un parteneriat, dar se fac si cei care pierd sunt defapt clinetii. Oricum pentru acest lucru e de vina apple, care incurajeaza astfel de practici (unde mai e aici partea cu think different?).

Daca apple oferea iphone pt toti operatorii in toata lumea nu mai era bb curve cel mai bine vandut smartphone si iphone pe locul 2 dar eu stiu mai bine.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

domnilor, in loc sa ne varsam nervii aici pe forum, fara nici un fel de utilitate, mai bine am scrie fiecare cate un mesaj /email / ceva la orange (eu am trimis) prin care sa ne exprimam nemultumirea vizavi de aceasta taxa aberanta, poate asa ii vom face sa inteleaga ca totusi nu suntem idioti si ne dam seama ca e jaf pe fata, si ca mai mult isi fac rau la brand. poate cu suficiente reclamatii isi vor revizui politica de marketing

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRank
Member
Din: Kaiserslautern, DE
Macuser din: 28.10.07
root - 19 Iunie 2009 02:59 PM

domnilor, in loc sa ne varsam nervii aici pe forum, fara nici un fel de utilitate, mai bine am scrie fiecare cate un mesaj /email / ceva la orange (eu am trimis) prin care sa ne exprimam nemultumirea vizavi de aceasta taxa aberanta, poate asa ii vom face sa inteleaga ca totusi nu suntem idioti si ne dam seama ca e jaf pe fata, si ca mai mult isi fac rau la brand. poate cu suficiente reclamatii isi vor revizui politica de marketing

Si eu i-am trimis acuma ce le-am scris pe scurt:

Buna ziua,
As vrea sa imi exprim nemultumirea legat de optiunea nou introdusa de Modem pe Iphone 3.0…..as dori sa va intreb ce imi puteti oferi pentru acei 5 Euro in plus fata de ce am eu acuma. ... Nu imi convine sa fiu furat pe fata. Iar ceea ce faceti Dv. Asta este. Nu accept ca sa platesc cei 5 Euro pentru ce? Macar de ati oferi inca vreo 1 GB, trafic in aceasta optiune ar fi tentant.
.... Nu sunt dispus sa platesc acei 5 Euro, desi as dori sa folosesc telefonul pe post de modem. Cum spune si motoul Apple: Think Different!
Va multumesc,
PS: Astept rezolvarea problemei pe cale amiabila.

Scrieti-le si voi. cred ca suntem destul de multi.

Am creat si o petitie care urmeaza a fi procesat

Petitia dumneavoastra a fost creata cu succes!
In scurt timp un administrator va verifica datele petitiei.
Imediat dupa verificare, petitia va aparea pe site si veti primi si un mesaj de confirmare pe e-mail.
In unele cazuri este posibil ca durata aprobarii unei petitii sa fie mai mare, dar nu mai mult de 48 de ore.

Voi Publica linkul catre petitie cand a fost acceptat.
Vom vedea ce va fi.

Va rog care aveti de gand sa nu mai deschideti o alta petitie.
sa asteptam raspunsul de la admin-ul petitieonline.com apoi sa trimitem, eventual sa publicam pe home screen-ul site-ului macuser.ro linkul.

Cand o sa avem destule “semnaturi” ar fi bine sa le trimitem si lu’ Oranj petitia. voi ce ziceti…veniti cu pareri si voi

[ Modificat: 19 Iunie 2009 03:30 PM de RedAN6EL ]
 Semnătură 

MacMini(Late 2009) 2.53 Ghz
Macbook Unibody (Late 2008)+OCZ Agility 3/60gb 2.4 Ghz

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj,Budapest
Macuser din: 12.10.05

o sa semnez si eu…

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mai baieti tocmai scriu de pe mac-ul meu conectat la orange internet prin iphone.
mai devreme am vb cu cei de la relatii cu clientii si le-am explicat punctul meu de vedere si nemultumirea fata de acea taxa,le-am reamintit ca eu platesc abonament de date nelimitat si am voie sa il folosesc si pe pc si cum vreau eu conform contractului.
le-am explicat ca se poate face un jailbreak sau ma rog…..se poate folosi iphone-ul ca modem fara acordul lor si mi-au zis baietii ca nu e nici o problema,il pot folosi cum vreau eu,pe ei nu ii deranjaza atata timp cat eu platesc abonament de date smile
mi-a spus a si cei cu optiunea pt iphone pot folosi acel trafic cum vor ei,doar ca e recomandat pe iphone.
prin urmae eu il voi folosi oricand am nevoie si nu cred ca va fi nici o problema.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.04.08

pai si atunci taxa aia de 4 euro + tva la ce mai foloseste ?

Semnătură 

MBP | MBA | Iphone 6+ | Ipad 3

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pot zice ca merge foarte ok pe usb,pe bluetooth nu am incercat,am inteles ca merge foarte prost.
cu ocazia asta vreau sa ii multumesc celui care a creat acest profil si ne-a oferit tethering gratuit smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
root - 19 Iunie 2009 04:12 PM

orange incearca,ma gandesc ca sunt si persoane care nu au treaba cu forum-ul si sunt foarte comozi,oameni care voi plati aceasta optiune desi cred ca vor fi foarte putini smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09
root - 19 Iunie 2009 04:12 PM

Nu stiu cum vedeti voi respectiva taxa dar eu o percep drept “taxa de fraier”.

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.09.08

Corect, taxa de fraier.

Semnătură 

Forza Stiinta!

6 din 9