1 din 2
1
Filme HD și Mac - Soluție
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.09.09

Cu siguranță dacă aveți un MacBook Intel sau vreun iMac dintre ultimele generații ați încercat să vizualizați un film full hd, și sunt sigur că ați fost dezamăgiți de framerate-ul rușinos.

După ce schimbați loop filter din prima imagine, dați click pe All (încercuit) și schimbați și loop filter pt FFmpeg la fel din None în All.

Semnătură 

“The greatest thoughts are conceived while walking”  Nietzsche

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Full HD…adică 1080p? Eu unul nu am probleme nici cu astea, cu atât mai puțin cu 720p.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08
Theo - 16 Noiembrie 2009 09:45 AM

Cu siguranță dacă aveți un MacBook Intel sau vreun iMac dintre ultimele generații ați încercat să vizualizați un film full hd, și sunt sigur că ați fost dezamăgiți de framerate-ul rușinos.

După ce schimbați loop filter din prima imagine, dați click pe All (încercuit) și schimbați și loop filter pt FFmpeg la fel din None în All.

Da, foarte dezamagit pot spune. Cu modificarile astea o sa duca la 1080p?..

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
calinescu26 - 16 Noiembrie 2009 11:30 AM

Full HD…adică 1080p? Eu unul nu am probleme nici cu astea, cu atât mai puțin cu 720p.

Ce model ai si cu ce il vezi?.. neavand nici o problema pentru full.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iMac-ul din semnătură, iar ca player Vlc sau Movist (1080p mai dă uneori niște frame-uri, dar puține).

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

nici eu nu pot sa zic ca am probleme ruland 1080p pe un MBP 2,16Ghz C2D cu Movist. Dar acum depinde cred si de formatul fisierului, ce codecuri foloseste si cum a fost el encodat.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

cu Movist nu am avut probleme la 1080p…(pe procesor dual core - peste 2.4 Ghz - si quad core)
in schimb,la primul MB Unibody 2.0 Ghz (cu Nvidia) sacada VLC,nu incercasem Movist pe vremea aia..
Tudor imi zicea ca placa video e perfect capabila sa ruleze filme full HD,doar ca OSX ii handicapat…. (la capitolu filme)

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
calinescu26 - 16 Noiembrie 2009 12:56 PM

iMac-ul din semnătură, iar ca player Vlc sau Movist (1080p mai dă uneori niște frame-uri, dar puține).

Da, sincer nici nu ma asteptam sa merga ca uns.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
BogdanGC - 16 Noiembrie 2009 01:25 PM

“depinde cred si de formatul fisierului, ce codecuri foloseste si cum a fost el encodat.”

hamilton - 16 Noiembrie 2009 01:26 PM

“doar ca OSX ii handicapat…. (la capitolu filme)”

Corect, depinde de tipul de codecuri si pot sa spun cu parere de rau ca OS X este cu capul la capitolul de filme pentru 1080p.
La cele de 720p nu este nici o problema orice fel de codecuri s-ar folosi dar se pare ca mai au ceva de lucrat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.09.09

am un iMac 2.66 core2duo SL , și după modificările care le-am menționat mai sus framerate-ul a devenit mult mult mai bun.

Semnătură 

“The greatest thoughts are conceived while walking”  Nietzsche

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ca sa se activeze “Skip the loop filter…” din a doua poza, nu trebuie bifat “Allow speed tricks”?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

dar afecteaza oare setarile acestea calitatea filmului? nu de alta dar la mine nu mergeau 1080p, acum merg binisor dar parca nu este cristal clear imaginea.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Situație: se ia un film HD (720p, la 6,6 Gb), merge bine pe OSX de pe HDD cu Vlc, se scrie pe un DVD dual-layer, fără probleme. După scriere se verifică DVDul tot cu Vlc: pauze maaari până să redea, iar a sări la jumătatea sau finalul filmului nici să nu ne gândim. Se restartează în WinXP(BootCamp), se introduce discul și se redă filmul tot cu Vlc: merge brici, repede, sare unde vrei când vrei. Deci???

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
calinescu26 - 17 Noiembrie 2009 11:47 AM

Situație: se ia un film HD (720p, la 6,6 Gb), merge bine pe OSX de pe HDD cu Vlc, se scrie pe un DVD dual-layer, fără probleme. După scriere se verifică DVDul tot cu Vlc: pauze maaari până să redea, iar a sări la jumătatea sau finalul filmului nici să nu ne gândim. Se restartează în WinXP(BootCamp), se introduce discul și se redă filmul tot cu Vlc: merge brici, repede, sare unde vrei când vrei. Deci???

Cum am spus mai sus, OS X este cu capu la capitolul asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din păcate, așa am ajuns să cred și eu. În plus, am mai făcut un test: același DVD l-am pus pe un notebook (Dell, cu HDD la 5400 rpm), tot cu Vlc: la fel de sprinten ca pe XPul din BC. Păcat. Poate mai bine pe 10.6.x.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.05.09

dap…poate mai bine pe 10.6 dar…..ca sa scap de VLC acum folosesc MPlayer OS Extended( rare frame-uri) sau fara niciun frame…..Boxee…..la redat full HD e cel mai tare

Semnătură 

Iphone 5 16G black
Iphone 4 16G black
Macbook pro 13” i5 4G Ram
Mac mini Intel Core 2 Duo 2 GHz

CHIP IN TACI…...
AFARA PLOUA!

1 din 2
1