2 din 2
2
Filme HD și Mac - Soluție
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Băăi, am descoperit apa caldă (adică am văzut că Mplayer Extended nu-i de ieri, de azi) smile Am pus și eu MPExt și redă beton toate mkv-urile, chiar și direct de pe DVD. Întrebare: cum fac font-ul mai mare la sub/srt(momentan la Preferences/Text am “none’ la font-uri)?

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.05.09

asta nu prea ai cum…...ar fi o idee ....sa porti ochelari cool grin sau sa stai mai aproape guy 
Una peste alta nu exista ...momentan….un soft perfect ptr. mkv-uri…mai ales 1080p…. incercati si Boxee….eu pe asta il folosesc…..cu sub nu stiu nu o folosesc sick

Semnătură 

Iphone 5 16G black
Iphone 4 16G black
Macbook pro 13” i5 4G Ram
Mac mini Intel Core 2 Duo 2 GHz

CHIP IN TACI…...
AFARA PLOUA!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

După umila-mi părere, Movist bate la popou orice player în materie de hai definișăn. Și nu numai. Iar cu “Full Screen Navigation” și “Support Apple Remote” bifate e o adevărată plăcere.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Toma, nu știu ce setări ai făcut lui Movist(chiar sunt curios, aș vrea să îl îmbunătățesc), dar mie momentan mi se mișcă cel mai bine MplayerExt. singura lui problemă e că nu pot modifica subtitrările, atât.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 29.12.09

sal`tare forumistilor.

am o dilema. ma gandeam sa cumpar un mini mac noul, pe mine ma intereseaza sa vad filme full HD (la 720i si 1080i). intrebarea e… o sa mearga brici la HD cu mini mac? fara probleme? dar jocuri?

vreau sa devin viitor utilizator de mac…. ceea ce fac eu in general? Navingarea pe net, muzica, filme full HD, si jocuri….. merge pe mini mac sau imac? adica care mi se potriveste ca nu vreau sa dau o groaza de bani aiurea

Semnătură 

MacBookPro Retina 13’ late 2013 8G, 256GB
iPhone 6 Plus 16G
iPad mini 16G 4G

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Da. Dacă vrei să devii utilizator de mac, sfatul nostru a tuturor celor de aici care avem macuri este să-ți iei mac și tu. Și rugămintea este că dacă ai întrebări care nu au nici o legătură cu firul unei anumite discuții, să cauți un alt thread în care se vorbește despre asta sau să deschizi unul nou. Nu costă nimic. În thread-ul ăsta se discută despre cum redăm filme HD pe mac și peste luni și ani de zile lumea care caută pe google să redea filme HD pe mac va da de el și se va bășica dacă în loc să găsească informația utilă dorită găsesc întrebări off-topic gen “să-mi iau mac?”. În concluzie, da, ia-ți mac.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

2 din 2
2