schubert - Cum, NU ȘTII ? Moaaamă - unde ai stat până acum - sub o piatră ? Se pare că toată lumea de pe forumul ăsta în afară de tine știe ce configurație, rezoluție și conectivitate va avea “jucăria”.
Pînă pe 26 (27) vorbim discuții. De parcă n-am ști cît de deschiși sînt cei de la APPL cînd vine vorba de chestii noi. Parcă văd că va ieși nenea Steve cu un divais nemaivăzut și boom, one more thing, ne va da pe toți pe spate. Umblă vorba de “steep learning curve”. Adică ceva cam ca iPhone dar mai al dracu’. Nemaivăzut și nemaiîntîlnit. Om trăi și om vedea.
Interfață neurală: Cu o mână îl ții, o mână o ai liberă și interacționezi cu el cu puterea gândului. Pentru asta va trebuie să porți pe cap un iHelmet - o cască rotundă ca o jumătate de sferă, brushed aluminium și cu o siglă cu mărul luminată în față.
VTOL: Ca să poți folosi multi-touch ai nevoie de două mâini. Așa că noua tabletă Apple va avea patru mici motoare cu reacție în colțuri pentru a plana în fața ta. Rezervor de iKerosen pentru 3 ore de zbor. Canistre de realimentare cu iKerosen 100% organic green - produs din ulei de semințe de papaya - de la Apple Store pentru numai 29.99.
MacBook de 10”:Steve Jobs pe scenă: Tabletă ? Am zis eu ceva de tabletă ? Da, am zis că e bună ca să te dai pe internet când stai pe weceu. Și sunt de aceiași părere. Îmi pare rău pentru toți ceilalți producători e calculatoare de pe planetă că au investit toți banii în asemenea prostii cum sunt tabletele. Între timp noi am făcut ceva util - noul MacBook de 10”. SSD standard, 16 ore pe baterie, 2cm grosime, modem 3G incorporat, $599
Stau și eu și îmi dau cu părerea (ca tot românul priceput la medicină și macroeconomie ): toată nebunia asta de ceva vreme cu tablete, smartphone-uri, gadget-uri, care i-a prins pe toți marii producători, mi se pare că e contraproductivă și seamănă cu ceea ce se petrecea și la Apple prin anii 90 (și ei se băgaseră în multe proiecte care de care mai fanteziste), iar soluția a fost Jobs: a tăiat în carne vie, s-a concentrat pe anumite produse (puține dar bune). Cred că așa ceva le trebuie tuturor acum.