...iar soluția a fost Jobs: a tăiat în carne vie, s-a concentrat pe anumite produse (puține dar bune). Cred că așa ceva le trebuie tuturor acum.
Mda. O să “taie” mac-urile. Dacă iPhone+iPod+ITMS/App/Book Store+Tableta vor aduce cei mai mulți bani ... ce ar fi de tăiat ? Să nu uităm că acum câțiva ani nenea Jobs a schimbat denumirea companiei din “Apple Computer” în “Apple”.
Mac: 5 modele de laptop, 4 modele de desktop, server, complicații, garanții, angajați care să le repare pe astea 10 modele noi și pe toate sutele de modele vechi ... iFoanele sunt făcute la ștanță - puține modele dar bune. Tableta o să fie la fel (pun pariu că nu o sa aibă șuruburi). S-a stricat ? Se înlocuiește cu alta.
Sufletu’ vostru plânge când citiți ce-am scris mai sus dar din păcate are logică.
Ma duc să mă uit în debara dacă mai am loc să pun mac-ul lângă SGI (altă companie care în anii ‘90 NIMENI nu te-ar fi crezut dacă le-ai fi spus că nu o să mai existe - toate calculatoarele din toate filmele erau Silicon Graphics).
oricum ne holbam la ele toata ziua
oricum daca face ceva de genul asta, inteleg de ce se asteapta sa vanda 10 milioane in primul an, cand cu iphone-ul au vandut 3 mil (sau ceva de genul)
Ba nu e late deloc, o să le ia mau ăstora care s-au grăbit să scoată tot felul de “neterminate” (vezi Microsoft, HP, Asus, etc). Problema e la cei cu strabism
Ceva nou tot se mai anunt, noile procesoare Intel Core i5 vor echipa de acum Macbook Pro-urile. Si eu sunt curios cam ce jucarie o sa scoata Apple, iPhone-ul e ok momentan dar are display prea mic, un mini laptop cu display de 10” si 3G ar fi o varianta mai buna.
Sunt si multe zvonuri despre pret… se pare ca va fi sub 1000$. Mi se pare normal sa fie intre pretul unui iPhone si al unui MB. Poate va avea si conectivitate 3G si va fi subventionat de operatori
Orange se pare ca e partenerul Apple pe plan international ....
Plus ca al doilea om din Orange a scapat ceva intr-un interviu, despre acest Apple device, cum s-o numi el ...
Astazi au lansat si o aplicatie interesanta pentru managementul photo/video in iPhoto si mobile me, pentru platforma mobila Apple - iPhone si Touch. E clar ca pe 26 vom avea un dispozitiv mobil nou de la tata jobs ...