3 din 30
3
iPad [fost: iSlate / Apple tablet ]
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
Doc - 15 Ianuarie 2010 07:21 AM

Cu siguranta va fi subventionat de operatorii de telefonie mobile. Sa vedem in cat timp va ajunge si in RO prin Orange, daca se va lansa acest produs.

Dacă va fi subvenționat și ajunge la noi prin Orange, prețul subvenționat va fi cu 1 EUR mai mic decât prețul la liber și asta doar dacă îți vei lua abonament orange de 200EUR/lună.....smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

Vine, vine...

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08

It’s official: Apple Inc. will host a much-anticipated press event January 27 in San Francisco, California. smile

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06
Alexi1982 - 15 Ianuarie 2010 01:15 AM

Sunt si multe zvonuri despre pret… se pare ca va fi sub 1000$. Mi se pare normal sa fie intre pretul unui iPhone si al unui MB. Poate va avea si conectivitate 3G si va fi subventionat de operatori

Sub 1000$? Daaaa! Sigur, la fel cum iPhone-ul e 200 de dolari smile)). Poate daca locuiesti in SUA si il iei la abonament, in Rromanica un iPhone 3GS la liber e vreo 4000 de ron, iar un Macbook 4200. Marja e destul de mica smile)

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRank
Jr. Member
AccenT - 18 Ianuarie 2010 08:54 PM

It’s official: Apple Inc. will host a much-anticipated press event January 27 in San Francisco, California. smile

Hee hee, acum ca e oficial o sa ma gandesc numai la asta pana atunci, iar ziua respectiva va fi marcata de acest eveniment. Abia astept!:D Oricum, daca tot e oficial hai sa scriem ce ne asteptam sa fie ultima creatie si ce ne asteptam de la eveniment.

Eu primul: Daca va fi sa fie o tableta, ma astept sa fie efectiv ca un ipod touch, cu ecranul mai mare, intre 5 si 7 inchi (10 e cam inpractic de manuit) ruleaza sistem de operare asemanator dar cu interfata diferita si adaptata noii dimensiuni , mai performanta (dpdv procesor, ram , video) si cu una sau mai multe functionalitati in plus fata de iPod Touch si iPhone ca de exemplu, 3G-UMTS-3,6-7,2 MBPS integrat - introduci SIM-ul si ai si net fara sa depinzi de wi-fi, Functionalitate tip e-book reader-carti si benzi desenate, Video iChat,  sau, mai stiu eu ce.
Asa ar ocupa perfect spatiul dintre iPhone si Macbook.

Nu ma astept sa ruleze Mac OSX touch si Nici la un iMac Touch nu ma astept. Asta ar insemna un nou OSX si asta e cam greu de tinut secret, de obicei anunta OS-ul nou cu un an inainte si il testeaza multa multa lume pana la lansare. In plus, Leopardul de zapada e inca tanar si viguros. Poate un preview la OSX Touch sau nou OSX cu lansare la sfarsitul anului sau la anul. smile

Mai degraba un update la MBA (e acelasi de cand a aparut-nu iau in considerare spec bumpurile) poate cu ecran mai mic de 13 inchi sau mai subtire.  Un alt posibil produs ar fi un Macbook mai mic si mai ieftin fara SuperDrive - mai portabil si accesibil, dar nu ca un netbook-cu tastatura,monitor si baterie de 2 lei, ci potent ca un Macbook.

Si mai sper ca pe langa “noua creatie” sa vedem si update-uri mai mici sau mai mari la alte produse. Aici ma refer la Mac Pro (sanse foarte mari), Macbook Pro cu procesor core i5, i7 (sanse mai slabe) poate update/ieftiniri la Mini si iMac (Doamne-ajuta! smile ) Si un preview la iPhone OS 4.0

Voi la ce va asteptati? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRank
Jr. Member

O tableta care sa ruleze MAC OSX este putin probabila dupa mine si pt ca ar avea nevoie de hardware serios ca sa mearga ca lumea, iar pretul ar sari sau s-ar apropia de un Macbook.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Ar putea sa faca si o versiune care sa ruleze os x, indiferend de pret, sunt sigur ca sunt oameni care ar vrea si asa ceva.

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

probabil va rula iphone 4.0 OS smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 31.10.05

Daca va merge cu OS de iPhone si o sa aiba standard 3G sau alt stadard pentru net, eu renunt la iphone si imi iau un telefon obisnuit + tablet.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

eu nu cred ca va rula OSX, pt ca procesorul din tableta va fi foarte probabil produs de P.A. Semi (achizitionata de curand de Apple) care e specializata in chipuri ARM, ca cel din iPhone (produs de Samsung). Iar Snow Leopard este x86, nu?

Deci ramane iPhone OS 4.0, cu compatibilitate pt aplicatiile din AppStore (logic, nu, sa poti folosi mii de aplicatii create special pt touch input), probabil updatate pt o rezolutie mai mare.

@Pehash: ce sens ar avea o tableta de 5” sau 7”? ar fi doar un pic mai mare decat iPhoneul si nu ar avea sens. Apple, in linia de portabile, are o “gaura” intre iPhone si Macbookul de 13”, iar zvonurile cum ca noua tableta va avea 10” par sa fie aproape de adevar.

Ce imi doresc eu ar fi sa aibe destula putere pentru a rula versiuni light de Photoshop si Illustrator utilizand un pen / stylus. Stiu ca Apple nu prea agreaza ideea de stylus, dar vazand designul invitatiei cu evenimentul din 27 ian, cu acele splash-uri specifice brushurilor de Photoshop incep sa am sperante.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Se apropie data de 27 ianuarie

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRank
Jr. Member

@BogdanGC De 10 mi se pare greu de tinut si lucrat pe ea.(au zis si cei de la Gizmodo asta cand s-au jucat cu una produsa de nu mai stiu ce firma) Plus ca e mai putin portabila. Daca ai stilus si vrei sa desenezi e alta situatie, atunci 10 ar fi perfect iar 5-7 mic smile.

Si eu tot la OS 4.0 m-am gandit dar cu interfata modificata. Apropo, ultimul zvon: 4.0 va avea MULTITASKING si o interfata noua, mult imbunatatita.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Abia astept ziua de 27. In afara de live scripturi-le de pe diverse site-uri, ma voi uita pe http://live.twit.tv/
Va recomand si voua…

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRank
Jr. Member
Alexi1982 - 19 Ianuarie 2010 07:58 PM

Abia astept ziua de 27. In afara de live scripturi-le de pe diverse site-uri, ma voi uita pe http://live.twit.tv/
Va recomand si voua…

Daca o sa transmita live stream video esti cel mai tare! Caut asta de vreo 2 ani si am gasit doar cu text si poze. gizmodo,engadget,macrumors,appleinsider si asa mai departe.Eu abia astept de 2 ori, o data scripturile apoi inregistrarea de pe situl apple :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Nu cred ca va fi live stream in sala de conferinte, dar vor discuta in studio live despre anunturile facute, vor avea si poze live. Insa inainte si dupa keynote vor avea interviuri si discutii cu multi jurnalisti (David Pogue, etc). Cred ca va fi mult mai interesant si mai entertaining decat sa citesti live pe un site.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

3 din 30
3

Reclame iPad ››