AccenT - 18 Ianuarie 2010 08:54 PM
It’s official: Apple Inc. will host a much-anticipated press event January 27 in San Francisco, California. 
Hee hee, acum ca e oficial o sa ma gandesc numai la asta pana atunci, iar ziua respectiva va fi marcata de acest eveniment. Abia astept!:D Oricum, daca tot e oficial hai sa scriem ce ne asteptam sa fie ultima creatie si ce ne asteptam de la eveniment.
Eu primul: Daca va fi sa fie o tableta, ma astept sa fie efectiv ca un ipod touch, cu ecranul mai mare, intre 5 si 7 inchi (10 e cam inpractic de manuit) ruleaza sistem de operare asemanator dar cu interfata diferita si adaptata noii dimensiuni , mai performanta (dpdv procesor, ram , video) si cu una sau mai multe functionalitati in plus fata de iPod Touch si iPhone ca de exemplu, 3G-UMTS-3,6-7,2 MBPS integrat - introduci SIM-ul si ai si net fara sa depinzi de wi-fi, Functionalitate tip e-book reader-carti si benzi desenate, Video iChat, sau, mai stiu eu ce.
Asa ar ocupa perfect spatiul dintre iPhone si Macbook.
Nu ma astept sa ruleze Mac OSX touch si Nici la un iMac Touch nu ma astept. Asta ar insemna un nou OSX si asta e cam greu de tinut secret, de obicei anunta OS-ul nou cu un an inainte si il testeaza multa multa lume pana la lansare. In plus, Leopardul de zapada e inca tanar si viguros. Poate un preview la OSX Touch sau nou OSX cu lansare la sfarsitul anului sau la anul. 
Mai degraba un update la MBA (e acelasi de cand a aparut-nu iau in considerare spec bumpurile) poate cu ecran mai mic de 13 inchi sau mai subtire. Un alt posibil produs ar fi un Macbook mai mic si mai ieftin fara SuperDrive - mai portabil si accesibil, dar nu ca un netbook-cu tastatura,monitor si baterie de 2 lei, ci potent ca un Macbook.
Si mai sper ca pe langa “noua creatie” sa vedem si update-uri mai mici sau mai mari la alte produse. Aici ma refer la Mac Pro (sanse foarte mari), Macbook Pro cu procesor core i5, i7 (sanse mai slabe) poate update/ieftiniri la Mini si iMac (Doamne-ajuta!
) Si un preview la iPhone OS 4.0
Voi la ce va asteptati?