4 din 30
4
iPad [fost: iSlate / Apple tablet ]
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Indiferent ce va iesi, va revolutiona lumea asta asa cum o stim.

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member

Asta va fi cumva iSlate-ul: http://blog.gsmarena.com/you-gotta-see-this-apples-tablet-the-islate-caught-on-video/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
companyofheroes - 20 Ianuarie 2010 01:52 PM

Asta va fi cumva iSlate-ul: http://blog.gsmarena.com/you-gotta-see-this-apples-tablet-the-islate-caught-on-video/

E bine facut video-ul, insa evident e fake… e doar o bucata de carton. Iti dai seama cand atinge cu degetul cat de usor se misca “tableta”, e prea usoara. Eu nu cred ca va arata ca un iPhone mai mare, va avea un design diferit. Mai e o saptamana…

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poate ne-o trage Jobs la toti si ciuciu tablet: la urma urmei, e anuntat un media event! Ne arata un AppleTV si gata smile

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member

Cred ca daca nu prezinta o tableta, bursa va reactiona foarte violent si poate si fanii. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.08
altero - 20 Ianuarie 2010 03:23 PM

Poate ne-o trage Jobs la toti si ciuciu tablet: la urma urmei, e anuntat un media event! Ne arata un AppleTV si gata smile

ar fi misto ca Steve Jobs spre final sa spuna: “And ONE MORE THING! Here’s the world’s first… Apple TV with FM radio!!!!  smile)

Totusi va fi un keynote mai deosebit, altfel flyerul cu invitatia n-ar mai avea titlul pompos: “Come see our latest CREATION”.
Pe mine sincer nu Tableta ma intereseaza cel mai tare din tot evenimentul.  Sigur, sunt f curios cum o sa fie, dar mai degraba astept updateul la Core i5 pt Macbook Pro pentru ca am nevoie de un laptop nou.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member

Da, cred ca vom avea update pt MBP cu Core i5 (poate i7 pe 17”), iLife si iWork 2010 (va trece repede peste asta), apoi tableta impreuna cu iPhone software 4.0

Hmmm, acum ca citesc ce am scris imi dau seama ca ar fi cam multe de spus in 1h30-2h…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 29.12.09

vro sansa sa bage si un update pt mini?daca da oare ajugen la istyle pana in martie?oare pretul va fi tot de 600$?:P

Semnătură 

MacMini 2.26/2gb/9400m
120gb Time Machine Backup
PowerMac g4 400/512/atirage 16mb
Apple Aluminum Keyboard
iPod Nano 3G 4GB

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member

Mac mini a fost updatat in octombrie, cu siguranta nu vor modifica nimic acum, poate la vara sau chiar spre sfarsitul anului. Daca vrei sa cumperi, nu cred ca ai de ce ezita acum, dar asteapta o saptamana, nu strica niciodata… wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

De ce oare pe invitatie la eveniment, sunt “stropi”, pete de culoare ?!!? Ce folosesc “pictorii digitali” ... musai ... o tableta grafica. Daca analizam grafica invitatiei .... stiind ca Apple nu prea lasa nimic la voia intamplarii ....wink....

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

de asta mi-e si mie frica: vreo tableta pentru aperture si pentru desenat digital, fara nici o legatura cu e-reading, cu ziare, web…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member

Daca ar fi doar pt desenat, de ce sa nu aibe si functiile celelalte (ecran suficient de mare, conectat la net/3G, putere de calcul suficienta)?
Eu zic sa stam linistiti, va fi o tableta miercuri si va fi un produs revolutionar (de talia ipod sau iphone). Prea mult se vb despre subiect, parca se repeta istoria din ian 2007 cand au prezentat iPhone-ul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ieri a apărut un update la Unison, clientul de Usenet făcut de cei de la Panic. În release notes apare menționat ceva despre un „tablet”. Oare la ce se referă?  ohh

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRank
Member

Cum sa fie fake Alexi, ia uite-te mai atent la momentul cand este creat efectul de picatura de apa cand aduce in prim plan acel filmulet si totul in spate se face negru. Nu cred ca e de “carton” cum zici tu. Eu mai neinitiat fiind am fost pacalit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08

http://www.cultofmac.com/wsj-the-apple-tablet-is-all-about-books-no-games-no-family-time/27036

4 din 30
4

Reclame iPad ››