Asa cum ați văzut apple a scos xcode 4. acesta vine cu LLVM și Clang, IB este acum băgat sub același acoperiș cu xcode, o completare a codului mai eficienta etc..
voi ce păreri aveți?
Imi place mai mult, o problema totusi, nu mai face fata pe mb-ul 2006 al meu. il foloseam inca din beta cand nu rupea procesorul dar in schimb crapa intr-o veselie, acum sta in 100% cu penultimul release, pe cel public nu l-am incercat inca.
Code completionul este clar mult mai bun iar cu llvm aveam probleme cu proiecte vechi, trebuia sa aleg llvm gcc.
Tocmai am observat o chestie neplacuta :(
Incerc sa accesez sectiunea documentation din organizer si UKIT Library lipseste,am doar MAC OS X 10.6 Library si Xcode 4.0 Developer Library dar nu si UIKit.
La voi cum e?
In Xcode 4 transition guide imi arata ca trebuia sa existe si iPhone OS 4.0 Library…
La mine se întâmplă ceva foarte ciudat, anume nu pot să îl cumpăr.
După click pe billing info nu se mai întâmplă nimic. Nici măcar un mesaj de eroare, ceva, să îmi zică ce ar putea să fie greșit, pur și simplu rămâne în fereastra cu XCode.
O să mai încerc diseară, o fi ceva temporar. Totuși a mai pățit cineva ceva asemănător cu vreo aplicație?
Am rulat pkg-ul din interior si pare sa se instaleze, da’ nu prea ma multumeste situatia.
Cum e cu app store-ul de osx, trebuie sa platesti din nou la fiecare download sau din momentul in care ai cumparat ceva il poti descarca de oricete ori vrei in mod gratis? Vreau sa stiu daca trebuie sa pastrez installerul ala de 4.5GB…
XCode 3.x este încă disponibil gratuit. Doar 4 e pe bani - dar are multe chestii în plus (exemplu: un compilator nou care este integrat cu editorul și “compilează” pe măsură ce scrii codul - astfel îți semnalează în timp ce scrii toate erorile de sintaxă sau de parametrii a funcțiilor)