Ok. Am vorbit cu soţia(ea are acces în momentul ăsta la macbook) şi l-a instalat. Într-adevăr e 3.99Euro. S-a instalat fără probleme pe macbook-ul meu din 2007.Aştept să ajung acasă să-l văd şi eu în acţiune.
Stie cineva cum pot adauga un repository pentru un proiect existent din xcode3 importat in xcode4?
Cand se creaza un nou proiect se adauga automat si un repository unde cred ca se afla diferitele versiuni ale fisierelor modificate,fisiere ce se pot accesa cu Version Editor.
@iaru 5-10 secunde.
Asta cand am creat grupuri noi(foldere) in navigation window sa imi aranjez clase,nib-uti,imagini.
In legatura cu repisitories daca are cineva nevoie sa creeze un repository pentru un proiect existent creat in xcode3 trebuie doar sa scrie in terminal:
Am dat de belea. Am cumpărat Xcode şi i-am dat să instaleze. Am plecat, că am avut treabă. Cînd m-am întors. Installerul era pe la sfîrşit şi îmi prezenta o alertă. Cea din imagine.
Am încgis iTunes, dar, de o oră, nu mai mişcă. Installerul munceşte, se vede în Activity monitor, dar nu înaintează ioc!
Cine ştie? Dacă-i dau ieşire forţată am toate şansele să buşesc tot?
Ca să vezi… nu dete prin cap să caut aiurea.
Am căutat programul, l-am găsit pe hard. Zice că e 4.0. L-am startat. A plecat foarte liniştit. Am terminat forţat Installerul. Nimic nu s-a întîmplat!
Merge!
asa facea si cu xcode3, trebuia sa ai grija sa opresti itunesu inainte de mesaj. eu o luam de la capat ca nu eram sigur ce-a facut pe acolo.
probabil nu sunt prea multe bug reporturi de nu au considerat necesar sa rezolve problema
Mă interesează și pe mine să mă apuc de un pic de programare folosind Xcode4 - mă interesează dacă exista pe undeva tutoriale, eventual aplicații descrise pas cu pas… Cu ce să încep, care e pasul 1? Ce ar trebui să știu înainte de a mă apuca de asta?