2 din 5
2
Xcode 4
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.12.09
zup - 11 Martie 2011 09:42 AM

5€

$, nu € grin în € e 4.

Semnătură 

iMac “Core 2 Duo” 3.06 21.5-Inch (Late 2009)
iPhone 4S 16G

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Ok. Am vorbit cu soţia(ea are acces în momentul ăsta la macbook) şi l-a instalat. Într-adevăr e 3.99Euro. S-a instalat fără probleme pe macbook-ul meu din 2007.Aştept să ajung acasă să-l văd şi eu în acţiune.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

l-am pus si eu pe mb si se misca bine, nu mai sta procesoru in 100% pt nimic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Stie cineva cum pot adauga un repository pentru un proiect existent din xcode3 importat in xcode4?
Cand se creaza un nou proiect se adauga automat si un repository unde cred ca se afla diferitele versiuni ale fisierelor modificate,fisiere ce se pot accesa cu Version Editor.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
.ral:cr - 11 Martie 2011 07:05 PM

l-am pus si eu pe mb si se misca bine, nu mai sta procesoru in 100% pt nimic.

la mine nu :(

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Şi cît ţine not respondingu’ ăsta?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@iaru 5-10 secunde.
Asta cand am creat grupuri noi(foldere) in navigation window sa imi aranjez clase,nib-uti,imagini.

In legatura cu repisitories daca are cineva nevoie sa creeze un repository pentru un proiect existent creat in xcode3 trebuie doar sa scrie in terminal:

cd (project-directory)
git init
git add .
git commit -m ‘Initial commit’

Dar,are bug-uri,nu functioneaza bine la fel ca cel creat cu un nou proiect in xcode4.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am dat de belea. Am cumpărat Xcode şi i-am dat să instaleze. Am plecat, că am avut treabă. Cînd m-am întors. Installerul era pe la sfîrşit şi îmi prezenta o alertă. Cea din imagine.
Am încgis iTunes, dar, de o oră, nu mai mişcă. Installerul munceşte, se vede în Activity monitor, dar nu înaintează ioc!
Cine ştie? Dacă-i dau ieşire forţată am toate şansele să buşesc tot?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Iată ce găsesc în Consolă:
13.03.2011, 15:23:07   installd[22801]  Installed “Xcode Install Assistant” ()
13.03.2011, 15:31:51   Install Xcode[23506]  Error loading /Library/ScriptingAdditions/QXPScriptingAdditions.osax/Contents/MacOS/QXPScriptingAdditions:  dlopen(/Library/ScriptingAdditions/QXPScriptingAdditions.osax/Contents/MacOS/QXPScriptingAdditions, 262): no suitable image found.  Did find:
  /Library/ScriptingAdditions/QXPScriptingAdditions.osax/Contents/MacOS/QXPScriptingAdditions: no matching architecture in universal wrapper
13.03.2011, 15:31:51   [0x0-0x63a63a].com.apple.dt.InstallXcode[23506]  Install Xcode: OpenScripting.framework - scripting addition “/Library/ScriptingAdditions/QXPScriptingAdditions.osax” declares no loadable handlers.
13.03.2011, 15:32:03   /usr/libexec/launchdadd[23512]  FAILURE: Job com.apple.dt.InstallXcodeHelper is not loaded in launchd.
13.03.2011, 15:39:11   installer[23514]  Installed “Xcode and iOS SDK (Partea 1 din 2)” ()
13.03.2011, 15:40:08   sudo[23771]  root : TTY=ttys000 ; PWD=/private/tmp/PKInstallSandbox.M3OVQk/Scripts/com.apple.pkg.MobileDevice.lWjXo7 ; USER=root ; COMMAND=./Tools/AlertAll.app/Contents/MacOS/AlertAll /Applications/Install Xcode.app/Contents/Resources/Packages/MobileDevice.pkg

Hai, frate, unu mai deştept ca mine, că nu-i dau de cap! Nu în cap!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu pot sa zic decat ca nu esti singurul cu problema asta smile
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2777241&tstart=0

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca să vezi… nu dete prin cap să caut aiurea.
Am căutat programul, l-am găsit pe hard. Zice că e 4.0. L-am startat. A plecat foarte liniştit. Am terminat forţat Installerul. Nimic nu s-a întîmplat!
Merge!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mulţumesc de sfat bun!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

asa facea si cu xcode3, trebuia sa ai grija sa opresti itunesu inainte de mesaj. eu o luam de la capat ca nu eram sigur ce-a facut pe acolo.
probabil nu sunt prea multe bug reporturi de nu au considerat necesar sa rezolve problema

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

M-am tot jucat si eu zilele astea cu xCode4 si am gasit ceva bug-uri si am tot avut ceva crash-uri smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 21.10.08

Vă salut,

Mă interesează și pe mine să mă apuc de un pic de programare folosind Xcode4 - mă interesează dacă exista pe undeva tutoriale, eventual aplicații descrise pas cu pas… Cu ce să încep, care e pasul 1? Ce ar trebui să știu înainte de a mă apuca de asta?

Vă mulțumesc anticipat!

Semnătură 

iPhone 3G, 8Gb
iPad2 16Gb WiFi + 3G

2 din 5
2