• Improves iBeacon connectivity and stability
• Fixes a bug with data transfer for some 3rd party accessories, including bar code scanners
• Corrects an issue with data protection class of Mail attachments
asa si?
Mereu imi doresc imbunatatiri pe partea de baterie.
Din moment ce pot sa ofere autonomie buna pentru ipad si macbook air cred ca ar putea sa o faca lejer si pentru iphone.
Dar nu se vrea deocamdata…
Plus ca mi se pare aiurea cand iti faci update de la o versiune de Ios sa-ti reduca ei autonomia prin software.
Asa cum mi se pare aiurea ca au scos edge.
Din moment ce pot sa ofere autonomie buna pentru ipad si macbook air cred ca ar putea sa o faca lejer si pentru iphone.
Bateria din iPad si MBA nu se compara cu cea din iPhone. Nu ma refer la tehnlogie, ci la dimensiunea fizica.
Pe mine ma tine bateria o zi pe iPhone si il folosesc ca un turbat cu toate activate. Si vorba vine, is power user (mai mult imi administrez serverul din casa decat stau pe facebook. Da, de pe iPhone fac asta.).
Altom - 30 Iunie 2014 06:42 PM
Esti in 2014, ti se pare normal sa folosesti tehnologie din 2005 ?
Si crezi ca nu pot pune o baterie de capacitatea mai mare in Iphone?
Ei tin tehnologia pentru a putea vinde in continuare.
Dau tehnologie pe bucati
asa cum e posibil sa bage si incarcare wireless pe iphone cat de curand.
bateria tine o zi dar nu e normal sa scoata de abia 6h de usage si sa se consume la greu in standby.
Sau cu 3g-ul deschis sa rupa.
cu edge si cu 3g si wifi sau o alternanta intre ele imi ducea bateria la peste 7h -8h de usage.
Si 2 zile de standby.
hamilton - 30 Iunie 2014 07:00 PM
Bateria din iPad si MBA nu se compara cu cea din iPhone. Nu ma refer la tehnlogie, ci la dimensiunea fizica.
Pe mine ma tine bateria o zi pe iPhone si il folosesc ca un turbat cu toate activate. Si vorba vine, is power user (mai mult imi administrez serverul din casa decat stau pe facebook. Da, de pe iPhone fac asta.).
Si crezi ca nu pot pune o baterie de capacitatea mai mare in Iphone?
hamilton - 30 Iunie 2014 07:00 PM
ON Topic : Jailbreak-ul mai merge !!
O sa puna o baterie de capacitate mai mare, n-ai frica. Dar nu rezolva nimic… iPhone 6 o sa aiba A8, ecran mai mare si 1,000 de senzori care o sa ceara energie la greu.
Viata bateriei o sa fie la fel ca acum.
Din 2007 bateria ma tine o zi pe toate iPhone-urile, indiferent de versiunea de iOS ce aveam pe ele. Am avut toate modele excepand 4S-ul.
Fiecare model a avut o baterie mai mare dar erau si mai puternice.
Sa nu uitam adevarata performanta ; viata bateriei a ramas la fel ca in 2007 dar acum iPhone-ul 5s e de 46 de ori mai rapid (sau cat au zis in keynote) si aproape de 2 ori mai subtire decat iPhone-ul original.
Observ ca in 2014 unii inca mai viseaza la autonomia bateriei ca pe vremea lui N1100, Samsung incearca sa dubleze cele 4 ore cat le tine bateria pe S4 sau S5 si nu reusesc neam, iar iPhone nu e bun cu un usage de 8-9 ore, eu personal nu pot sa ma plang de autonomie, cel putin la 7.1.1 a fost ok, sper sa ramana la fel si pe 7.1.2.