problema libraria itunes in windows 7
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.15

salut..sunt nou pe aici si am o mare dilema zilele astea care ma framanta…  problema mea este ca am importat tot folderul cu muzica in iTunes de pe un Hard disk extern…neavand niciun Backup
mi-a modificat toate folderele imi gasesc o gramada de foldere imprastiate…practic mi le-a pus intro ordine cum a vrut el.. eu le aveam in ordine asa cum au fost descarcate…nu este un mod sa ma pot intoarce la cum aveam eu muzica organizata inainte…??? nu e nici mica Libraria ,,sunt 490 Gb…
mi le-a schimbat..renominat..un dezastru.. in iMac…nu mi s-a intamplat lucrul asta..!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.11.15
dorumix - 02 Noiembrie 2015 10:48 PM

salut..sunt nou pe aici si am o mare dilema zilele astea care ma framanta…  problema mea este ca am importat tot folderul cu muzica in iTunes de pe un Hard disk extern…neavand niciun Backup
mi-a modificat toate folderele imi gasesc o gramada de foldere imprastiate…practic mi le-a pus intro ordine cum a vrut el.. eu le aveam in ordine asa cum au fost descarcate…nu este un mod sa ma pot intoarce la cum aveam eu muzica organizata inainte…??? nu e nici mica Libraria ,,sunt 490 Gb…
mi le-a schimbat..renominat..un dezastru.. in iMac…nu mi s-a intamplat lucrul asta..!!!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Odata ce ai importat muzica in iTunes ..dece mai cauti prin foldere? probabil in setari ai dat organizare biblioteca si el a pus pe artisti folderele in care gasesti albumele ..daca ai id tag de la melodii facut cum trebuie
Daca id tag este marsavit obtii varza in biblioteca muzicala

Tot in setari iTunes poti hotari sa ramana asa cum sunt folderele,dar in moment ce tu vei umbla in ele si vei sterge muta,iTunes nu va mai gasi melodiile si va da eroare.

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-