1. Se dau 2 Iphone 5(al meu si al sotiei) ambele cu iOS 8.
2. Pe unul din ele se da posibilitatea de a face actualizare la iOS 9 si pe celalalt la iOS 10.
3. Fiecare Iphone este autentificat cu appleID-uri diferite
Intrebare: Exista vreo posibilitate tehnica de a actualiza ambele telefoane la iOS 9?
Dacă-mi permiți o sugestie offtopic: nu face updateurile.
Eu am ajuns să experimentez delicii:
1 Se mișcă lent, cu sughițuri, ca un android prost optimizat.
2. Bateria se duce mai repede (atîta vreme cît nu folosesc netul, ține o zi și jumătate; dacă-l folosesc, nu ajung la jumătatea zilei cu el).
3. Camera de pe spate nu mai focalizează de aproape (mai fotografiam documente cu el; acum nu mai merge).
Multumesc mult de sfat, insa am observat o eroare in ceea ce am scris inițial si anume iPhone-ul soției nu are iOS 8 ci 6, deci chiar e un “must” sa fac update-ul întrucât multe aplicații nu mai merg, iar in cazul meu sunt nevoit sa fac update si as vrea sa trec la 9 si nu la 10 întrucât sunt aplicații pe care am vrut sa le descarc si nu am putut deoarece imi solicita minim iOS 9. :(
Sper ca cineva sa aibe o soluție pentru care multumesc anticipat!
Nu as face update de la iOS 6 pentru nimic in lume, cred ca se misca minunat iPhone-ul acela cu iOS 6. Acum depinde si la ce il folosesti. Si ca raspund la intrebarile tale, ambele telefoane se vor duce la iOS 10, nu ai cum sa alegi ce iOS sa pui (ma indoiesc ca mai este semnat iOS 9).
Nu mai merge metoda cu Alt / Opt apasat si Restore cu ce IPSW vrei tu?
IPSW specific descarcat de unde stii, desigur.
N-am mai facut restore de ceva vreme…
Sincer nu am încercat și imi e cam teamă sa descarc IPSW-ul știm noi cum.
Ideea era dacă aș fi putut să mă conectez pe MacBook Pro-ul meu pe iTunes cu iPhone-ul soției sa downloadez iOS 9 de pe contul ei (inca imi dă voie) să-i fac ei upgrade dar sa rămână cumva ipsw-ul cu iOS 9 in iTunes si într-un fel nu știu cum dacă ar fi posibil sa-l pot instala si pe al meu iPhone (pe care nu imi mai da posibilitatea decat la iOS 10)
Nu știu dacă am fost destul de clar in exprimare ...
Oricum va multumesc tuturor pentru părerile si sfaturile voastre.
Pai cam asta era scopul Alt + Restore.
Daca mai poti descarca iOS 9 oficial de la Apple pt. primul iPhone, IPSW ar trebui sa ramana undeva pe computer.
Il cauti si il alegi cu Alt + Restore pt. al doilea iPhone. Inteleg ca sunt acelasi model.
Nu stiu insa daca la upgrade pt. primul iPhone se descarca tot IPSW sau doar partial.
Si atentie la restore pt. al doilea; rade toate datele (contacte, media, aplicatii etc.), deci back-up inainte la ce vrei sa pastrezi.
NU merge nici o varianta.. Ori se ramane la iOS 8, ori se face update/downgrade/restore la ultima versiune compatibila.
Apple NU mai semneaza firmware-urile sub iOS 10, deci toate operatiunile de update/downgrade/restore sub iOS 10 NU vor functiona.