3 din 3
3
Ping flood, hack atack and more
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.01.07

Depinde si de cat de user-friendly este si acea versiune de linux. Personal am vazut linii interminabile de NAT-uri in linux…..
Personal, cred ca este o chestiune de gust.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Ma bag si eu ca musca in lapte si probabil o sa mi-o iau de la careva.

Nu ma pricep deloc la securizare retele. Multi termeni de pe aici sunt pentru mine straini si seamana cu prescurtari din limba chineza. Dar, dupa ce am citit posturile legate de acest subiect, incep sa am dubii vis-a-vis de cat de securizat sunt acasa. Net am de la RDS. E OK fata de ce am avut inainte. E pe FiberLink. Detin un G4, un G3 si un PC. Reteaua o am de cand aveam doua PC, si consta intr-un router facut dintr-un P3 ce are doar discheta pe el si ruleaza Coyote Linux. Sa inteleg ca este extrem de ineficient? Nu ma pot plange de el pana acum. Nu am probleme cu virusi. Folosesc ocazional torrenti si pe mac imi mai semnalizeaza cateodata ca sunt prb cu NAT-ul ca apoi dupa cateva minute zice ca e OK. Pe PC nu am mai instalat XP de mai bine de 1 an si jumatate, iar antivirusul nu imi detecteaza niciun virus. Pana acum am crezut ca totul este super si sunt perfect protejat dar, repet, citind mesajele de aici, incep sa cred ca nu e asa.

Deci, o solutie ar fi sa renunt la Coyote si sa achizitionez un router hardware profi? Sau sa raman la ceea ce am fiind OK pentru un “average Joe”?

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Nu ma pot plange de el pana acum. Nu am probleme cu virusi.

daca ceva merge bine, de ce sa intervii? de ce sa schimbi?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.06
mediaconvertor - 31 Iulie 2007 06:05 PM

daca ceva merge bine, de ce sa intervii? de ce sa schimbi?

pai daca e loc si de mai bine, de ce nu?

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mda….interesant point of view!
in cazul de fata, tinand cont ca amicul nostru spune: “Nu ma pot plange de el pana acum. Nu am probleme cu virusi.” care este acel “mai bine”?!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

“Mai binele” este inamicul binelui.
Dacă ai PC pe post de router, să înțeleg că te pricepi la configurarea Linuxului ca să fie totul secure, da? Eu unul, care nu mă pricep, prefer un router dedicat, în care configurările se fac într-o interfață ușor de folosit, prin setări de genul firewall=ON, loguri=ON, filtru după MAC address etc. etc. etc… N-am avut nici o problemă până acum.

Semnătură 

⌘-N

3 din 3
3

‹‹ Airport      ICS prin fireware imposibil? ››