Graphic designer, mai pe romaneste grafician, cu mac si soft propriu caut proiecte part-time. Lucrez dupa ora 6,30 seara si in weekend. Preturi convenabile, totul legal cu factura si tot tacamul. Cateva exemple la http://www.cgdesign.eu sau http://www.geocities.com/pcd109/. Accept si colaborari.
[ Modificat: 07 August 2007 02:00 AM de Administrator ]
La exemplele de lucrari, se pot vedea printre clienti, Shell, Susaeta si Todolibro(cele mai mari edituri pentru carte de copii din europa), Aliantz si alte firme de talia asta. Numai pentru Susaeta si Todolibro lucrez de peste doi ani, timp in care am facut peste 150 de carti, inclusiv ornamente, coperti etc. Nu stiu de ce se vaita szas, dar pana acum nu prea am avut clienti de mana a doua, sau clienti nemultumiti. Poate trebuia sa precizez de la inceput si lucrurile astea, sa nu se creada ca lucrez de doua luni si ma cred designer. Poate am gresit forumul, si se cauta numai dtp aici.
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
OFF TOPIC - sau nu?
Nu mă pot pronunța în ceea ce privește abilitățile și talentul (care este… sau poate nu este…) însă mă întristează comentariile inutile.
Chiar dacă -pînă acum- 2 utilizatori consideră ca designul/designerul e pueril puteau trece liniștiți peste, zîmbind. Și atît. Cine are nevoie, apelează la el EXACT pentru nivelul la care se află. Sus , jos nu contează. Atîta timp cît sînt 1645 de membri macuser trebuie luat în calcul că poate nu toți respiră aerul tare al înălțimilor olimpiene…
Acest topic putea muri liniștit cu doar un singur post. Cel al autorului. Iar autorul - probabil- nu ar fi fost contactat de nimeni.
Si eu cred ca oamenii trebuie lasati sa-si puna reclama si sa fie contactati de catre cei interesati.
Gusturi sunt multe si variate, ca si target-uri, contexte etc.
eu cred ca in postul meu e corect cu 2 de “i”, cel mult si cu 2 si cu 3, daca la mine te refereai. n-am spus decat ca daca asta-i targetul lui are ceva sanse, desi sunt de acord cu szasz.
oricum clientii in general n-au gusturi, ei sunt doar ca sa-ti strice ideile initiale.
Stimate domnule Szasz, ne poti uimi cu cateva dintre lucrarile tale? Ma refer la lucrari reale, tiparite, pentru care tu sau compania la care lucrezi ati incasat bani, nu desene, sau grafica atractiva facuta acasa, in timpul liber(din astea am cate vrei). ‘Experienta nu inlocuieste talentul’. Ce te face sa crezi ca o companie ca Shell ar fi acceptat sa-i fac lucrari de calitate indoielnica? Ai lucrari facute pentru o companie de talia asta?; in afara de cartile de vizita pe care le lucrezi tu. In plus daca esti asa de bun, ai fi stiut ca lucrarile se fac dupa specificatiile clientului, nu dupa fanteziile designerului. Ne poti da si o lista cu companiile de top pentru care ai lucrat? Care a fost ultima ta lucrare de top? Eu spre exemplu tocmai am branduit divizia online de la Tape Computers. Tu? Nu in ultimul rand, esti cumva interesat de serviciile mele? Daca nu, cine te-a invitat sa postezi? In topic scria ‘caut lucrari’, nu comentarii de la domnul Szasz.
E atat de romaneste sa te bagi “ca musca-n c***t, sa iti dai cu parerea cand nu ti-a fost ceruta. Mi-e jena de topicul asta. Chiar nu puteati sa lasati omul sa isi caute clienti?
eu cred ca te umfli in pene prea tare si nu face bine pt un viitor angajator.
cum am mai spus, tu esti designerul, clientii de cele mai multe ori nu au gusturi, cu cat mai mari cu atat mai proaste sunt gusturile. ori daca tu faci ce zic ei in loc sa vii cu solutii…
cred ca ar trebui deasemenea sa ceri niste review pentru lucrari.
Domnule, nu vreau sa raspund la “provocarile” tale. As putea sa dau lucrari si nume dar parca deja aceasta discutie a iesit din sfera discutiei civilizate din partea ta. O singura intrebare as avea la tine. Ce studii superioare ai ? La ce concursuri ai participat si ai si castigat ? Evident nu esti obligat sa imi raspunzi la aceste intrebari, dar am cred ca ar trebuii sa te uiti un pic in jurul tau, si sa fii mai receptiv.
Ultimul post off topic. Pt. domnul .ral (topicul tau nu m-a deranjat pt. ca este de bun simt, spre deosebire de al lui szasz): nu ma umflu in pene doar imi enumar calitatile, incerc sa vand marfa; doi, sunt deja angajat la o firma de top; trei nu am nevoie de review la lucrari: le-am vandut deci i-au placut clientului, end of story. Doar caut lucrari part-time, nu un job. Pt. domnul szasz: uite ce este, am incercat sa ma mentin in limitele bunului simt cu tine dar nu se poate. Am studii superioare; teologia si am castigat si concursuri. Ce am incercat sa-ti spun elegant iti spun acum de-a dreptul: un designer este judecat dupa portofoliul de clienti, nu dupa parerile tale. Cum iti imaginezi ca lucrez de atatia ani cu firme de top din Europa(fa si tu o cautare dupa Susaeta si Todolibro pe net; de Shell cred ca ai auzit)? Pentru ca sunt prost ca designer?! Iar despre ce caut aici, nu cred ca trebuie sa-ti dau tie explicatii de ce am nevoie de bani in perioada asta. Esti bun? Felicitarile mele, dar nu asta era topicul. Pur si simplu ti-a spus cineva cum te-ai bagat: ca musca in lapte, ca sa fiu elegant. Sper ca nu o sa fiu nevoit sa inchid topicul, din cauza discutiilor astea. Am o parere foarte buna despre macuser, dar cred ca adminii ar trebui sa baneze discutiile off topic. Probabil insa ca le-ar lua prea mult timp. Concluzia este ca domnii altero si emilrus au sesizat lucrul de bun-simt aici: ca ar fi trebuit sa ma lasi in mediocritatea mea sa-mi caut clienti.