Atasez cateva exemple de lucrari mai recente pentru ca un eventual client, sau cititor sa-si poata face o parere. O invitatie de nunta(fara verso pentru discretie), un flyer pentru caile ferate franceze, si un ornament folosit intr-o carte de copii de editura Susaeta. La cerere pot trimite celor interesati exemple de lucrari care sa insumeze cateva dvd-uri.
Pentru ca am primit mesaje de la clienti direct pe yahoo messenger: va rog incercati sa dati private message(pe butonul de PM). Pe yahoo messenger intru foarte rar; multumesc.
scuza-ma ca ma bag ca musca in rahat insa mi-ai putea da si mie exemple de lucrari facute de tine pentru shell? chiar sunt curios ce a iesit, de i-a placut shell-ului asa de mult. nu de alta, insa fara suparare: ma uit peste portfoliul tau si vad 2 lucruri: lipsa de imaginatie, simt artistic si banalitate photoshop. ca iei o imagine cu un artist si pui cu verdana un text rosu cu umbra nu inseamna ca faci un poster. dati-mi warn insa trebuia sa ma scap de asta, prea imi statea pe limba.
szasz, go dude :D
PS: cand esti designer nu te bati cu pumnul in piept ca ai studii superioare in teologoie. vorba lui psergiu: alo, gara? nu imi merge cablul tv domne’ :D!
Offff Citesc si ma minunez.
Toate comentariile nu ca sunt inutile si rautacioase da chiar nu se fac asa in vazul lumii .... N_AVETI FRATILOR PRIVATE???? Poate aveti si sfaturi in afara de tampenii. E cumva concurs cu premii aici.
Nimeni nu s-a nascut invatat si nici n-are noroc de clienti care sa dea mana libera ca doar ei platesc.
Bai nici pe mine nu m-au impresionat unele lucrari, altele le pot aprecia, unele le pot comenta la multe as pute da un sfat ... nu rautacios, da m-am abtinut, ca omu munceste si poate pune suflet. E drept ca omu nu si-a gasit locul ... MacUserii vin multi din zona de creatie/dtp ... da prea se cred meseriasi intangibili unii dintre ei.
Am terminat.
Scuze.
Propun ca posturile de genul asta sa fie inchise - adica fara comentarii.
Doar oferta si atat ... ca la ziar - mica publicitate. Datele de contact si gata .... comentariile pe privat.
Ce parere aveti?
Psergiu, te rog inchide topicul asta ca mi-e scarba. Pt. aolek: uita-te pe site si ai sa vezi acolo lucrarile pt. shell; brosuri, postere, revista angajatilor Shell din Romania. De ajuns pentru tine? Ca sa inchid topicul asta, nu mi-am imaginat atata nesimtire din partea unora carora le mai raman degete la o mana dupa ce isi numara lucrarile. Dar sigur ca pe site, se dau mari graficieni, dar singurele lor lucrari sunt cartile de vizita. Eu am postat in fuga, sa zic 10% din lucrari pe un site de doi lei, a carui singur scop era ca un posibil client sa vada lucrari PUBLICATE sau VANDUTE, ca sa-si dea seama de experienta. S-a bagat imediat szasz cu un comentariu nesimtit(caruia i-am dat ignore in cele din urma), dar cand i-am cerut sa arate lucrari pauza. Cam asa decurg lucrurile: ‘meseriasii’ stau pe tusa ca la fotbal si comenteaza, dar cand sa intre in teren pauza. Ca la fotbal, cele mai multe goluri le dau cei din tribuna. Pur si simplu am avut nevoie de ceva bani, dar sunt cam multi nesimtiti pe aici, asa ca topic closed. Acuma poti sa ma si banezi.
Ah, si ultima chestie. Mi s-a reprosat ca nu se vad lucrarile alea pe site. pai… v-ati uitat pe geocities un site care are lucrari din anii ‘90 de cand am inceput sa fac design. Singura lucrare ca lumea si mai noua de acolo era o branduire pentru o firma de turism, si o puteti vedea la full project. Cate ceva din lucrarile mai noi pt. Shell, Susaeta si altele sunt pe http://www.cgdesign.eu. Topic closed.
bai prastie… eu nu sunt designer insa am ochi si nu sunt beat. pot sa vad cand cineva stie ce face sau cand cineva are impresia ca e designer. poti sa o numesti nesimtire, poti sa o numesti cum vrei, eu doar mi-am spus parerea. din nou, tot ce e bun la tine sunt copertile cartilor de copii, coperti pe care nu tu le-ai desenat. si eu pot lua o imagine cu rattatouille de pe google si sa ii pun un text de-al meu (cu umbra si border :D) dar asta nu inseamna ca sunt grafician. pe scurt, nu am nimic de a face cu grafica insa daca fac o comparatie intre tine si alex buga de exemplu, ca el intra pe aici, el e zeu si tu esti ceva incepator. inainte sa angajezi asigura-te macar ca esti la nivel de angajator.
PS: intre site-ul de pe geocities si cel curent este o diferenta mare si o diferenta mica. diferenta mare este timpul, intre 8 si 17 ani iar diferenta mica este calitatea lucrarilor, putine imbunatatiri.
Parca uiti o chestie !!! Ti-am propus sa postam lucrari impreuna si sa facem un post voting. ( vandute nevadute cum vor muschii tai am zis, daca tot m-ai facut “baietica”) Ce raspuns am primit…nici una !? Eu ti-am dat asa pentru orientare o lucrare. Sa vezi cam ce am facut ultima data. Sa nu crezi ca daca nu se bate 1 in piept cu lucrari nu are ...tu mai bine ai face sa lasi de meseria asta. Fa cea ce stii tu mai bine, sau fa “desgin” dar macar stai in banca ta in categoria ta.
P.s: am avut demnitatea de a nu vorbi aici despre cea ce am discutat noi in PM dar vad ca nu am cu cine sa discut. Atitudinea ta reflecta multe. Cred ca ai gresit pista de doua ori, daca intelegi ce vreau a zic.
mie imi place asta sau asta
nu mai zic de inventivitatea utilizata aici si aici
degeaba te superi. cand vii s-ati prezinti un portofoliu in vederea unei eventuale colaborari iti asumi si criticile venit chiar din partea unor eventuali angajatori.