Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

Inapoi la pagina principală

apple & F1

Marți, Iulie 19, 2016

Conform celor publicat de bloggerul specializat în Formula 1, Joe Saward, compania Apple este interesată să cumpere cea mai prestigioasă competiție auto, tocmai într-o perioadă în care caută să își dovedească prezența (și) în domeniul auto.
Faptul că Apple dezvoltă o mașină electrică și, coincidență, șeful F1, Bernie Ecclestone, a anunțat că pentru prețul corect este dispus să vândă copetiția. Prețul s-ar situa la 8,5 miliarde de dolari și nu ar fi o problemă pentru bugetul Apple.
Beneficiile? Apple ar deține locul perfect pentru promovarea mașinii electrice, ar construi o relație cu producătorii rivali și ar mări cererea pentru Apple TV.

Într-o postare pe blogul său, Saward spune că „Apple este pe cale să se lanseze pe piețele auto cu o mașină electrică secretă, deși este greu să ascunzi un asemenea proiect atunci când angajezi peste 1000 de ingineri pentru a lucra la el. Apple Car va apărea undeva în 2020. Astfel avem trei elemente care fac din achiziția Formulei 1 o mutare logică și inspirată pentru Apple. Își permite, poate mări vânzările pentru Apple TV și îi face pe oameni să se gândească la Apple în relația cu mașinile”.

image

Administrator's avatar

Autor: Administrator

Permalink

Inapoi la pagina principală.

    Dependent de știri? Abonează-te...