Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

Inapoi la pagina principală

Către ce cred eu că se îndreaptă Apple

Marți, Martie 10, 2015

image

Jack-ul de caști o să dispară. În curând; cel mai probabil la iPhone 7. Deja e prea gros și pentru noile MacBook-uri.
Următoarele MacBook-uri o să aibă doar un port, prin care o sa poți scoate și audio. Sau audio o sa fie prin Bluetooth? De ce nu?
Alimentare prin inducție? De ce nu?
Un Mac fără fire, fără hard-drive și fără ventilator: un vis aproape real. Deja camerele foto încep să aibă toate WiFi, flash drive-urile sunt înlocuite de Cloud, filmele sunt trimise către TV prin TV.

Tastatura o să fie înlocuită de una software. Adică, următoarele generații de Mac-uri o să aibă doua display-uri, din care cel de jos o sa fie tastatura virtuala și trackpad-ul. Totul cu haptic feedback.
Ăsta o să fie iPad killer-ul?

Mac Pro-ul deja nu mai apare în linia de produse care sunt arătate în keynote-uri. Păcat. Dar deja Apple a arătat ca nu mai pune preț pe utilizatorii pro.

Watch: nu pot să cred ca Ive a făcut un produs de lux (gama de vârf) care ar deveni perimat în vreo 2 ani. De aceea cred ca hardware-ul ceasurilor este (va fi) înlocuibil. E vorba de o pastila (System on a Chip), deci nu ar fi complicat de pus alta când apare noua generație.

De ceva vreme deja mi se pare că Apple e ținut în loc de Intel. Cam la fel cum s-a întâmplat cu procesoarele PPC ale IBM. Si cum Apple face procesoare, ar cam fi vremea pentru Mac-uri cu procesoare Apple.

altero's avatar

Autor: altero

Permalink

Inapoi la pagina principală.

    Dependent de știri? Abonează-te...