19 din 22
19
Probleme cu Yahoo
  [ Ignoră ]   [ # 271 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.05.11

stie cineva daca poti sa faci video call pe mess pe mac? daca da, cum?

Semnătură 

iPhone 4 16GB
MacBook Pro 13” (Intel i7)
iPod Nano 2GB

[ Ignoră ]   [ # 272 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

am observat acuma cand am incercat sa folosesc voice call pe messenger ca nu merge, nu suna si nici nu primesc nici un call. Am incercat de pe laptop si merge. Ar trebui sa schimb ceva setari? S-a mai intalnit cineva cu problema asta?

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 273 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 12.10.11

Salutare,

banuiesc ca multi dintre voi folosesc Yahoo Messenger pentru Mac.
Eu am o problema, - dupa instalarea Lion, messengerul se deschide foarte greu, iar de Quit nici nu mai vorbesc, dureaza cateva minute!!!
L-am dezinstalat de vreo 2 ori, si l-am reinstalat, nici o schimbare!
Daca cunoasteti o solutie pentru aceasta problema .....Multumesc!

P.S. Am deschis discutie noua, deoarece nu am gasit alt topic deschis.!

[ Ignoră ]   [ # 274 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Yahoo! Messenger pentru Mac nu prea se mai dezvolta din cat am observat, n-a primit actualizari de ani de zile. Eu am trecut pe iChat, dar si Adium este o alternativa decenta.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 275 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multam aronvirginas, Adium e super fain!!

[ Ignoră ]   [ # 276 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Legat de messaging pe Mac…
nici pe Snow leopard, nici pe Lion, cel putin la mine, ....nu functioneaza corect nici un program de messaging!!!
Indiferent ca vorbesc de yahoo, Adium, Trillian, sau iChat-ul lor,...toate programele au intarziere extraordinar de mare.Daca stau pe desktop PC, merge struna, mai mult decat ata,mi-am facut inca un cont de mess pe Yahoo, si imi trimiteam mesaje pe id-ul deschis pe Mac…aceeasi poveste.Intarzie , intarzie.,.....ma dispera, dupa un timp apar cate 3-4-5-6-7-8 randuri pe Mac deoadata in fereastra de conversatie.
Stie eventual cineva , care poate fi motivul.
Mentionez, ca in toate aplicatiile de messaging la fel.
Poate fi de lamine?????

Multam!

[ Ignoră ]   [ # 277 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Eu nu am avut probleme nici cu yahoo-ul nici cu ichat-ul, singura chestie e ca nu imi merge find-ul in lista la yahoo messenger.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 278 ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12

Problema sta in felul urmator. Mi-am reinstalat messenger-ul, toate bune, insa dupa cateva ore, a inceput delay-ul in chat. Dau “Enter” dupa propozitie si abia dupa o secunda si ceva se trimite…care ar fi problema ?

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 279 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

E facut prost. Cred ca are legatura cu arhiva, daca trece de o anumita dimensiune.

Cand l-ai reinstalat ai sters doar aplicatia (iconita din Applications) sau ai sters tot (fisiere preferinte, ...)?

[ Ignoră ]   [ # 280 ]
RankRankRank
Member
Cookie503 - 09 Aprilie 2012 05:18 PM

E facut prost. Cred ca are legatura cu arhiva, daca trece de o anumita dimensiune.

Cand l-ai reinstalat ai sters doar aplicatia (iconita din Applications) sau ai sters tot (fisiere preferinte, ...)?

Am sters tot ce a insemnat Yahoo Messenger cu App Cleaner. L-am reinstalat, dupa cateva ore, pac, delay.

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 281 ]
RankRankRank
Member
maneta - 09 Aprilie 2012 05:48 PM
Cookie503 - 09 Aprilie 2012 05:18 PM

Am sters tot ce a insemnat Yahoo Messenger cu App Cleaner. L-am reinstalat, dupa cateva ore, pac, delay.

Se pare ca de la arhiva a fost. Si-a revenit dupa ce am sters unele foldere din Logs, multumesc Cookie. Inca ceva, nu folosesc Adium pentru problema care o are cu transferul de fisiere, dar nici avatarele contactelor nu mi le arata. De ce ?

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 282 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.02.12

am si eu o problema, am rasfoit paginile anterioare dar nu am gasit nici o rezolvare. Problema e in felul urmator. In YM pe MacBook Pro nu imi arata numele contactelor doar idul (in iChat imi arata) pe cand pe un Mac Pro mi le arata fara nici o problema. Tin sa mentionez ca am incercat sa sterg plisturile - nu a mers. Le-am copiat pe cele de pe MacPro si le-am pus pe MacBook - tot nu a mers. Are cineva vro solutie?

Semnătură 

 MacBook Pro 8,1  iPad 2  Airport Express  iPhone 5 16GB iOS 6.2.1  iPhone 4 32GB iOS 6.2.1  iPhone 3G 8GB iOS 4.2.1  iPod Shuffle 2GB (6th Generation) 

[ Ignoră ]   [ # 283 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 21.02.09

Am patiit asta, am facut asa: am copiat Yahoo.app de pe masina pe care vedem numele setate de mine, pe cealalta.
Alt aspect: este posibil ca Yahoo.app sa nu se sincronizeze cu ‘Contacts’ de pe serverul Yahoo. Oricum, verifica daca in ‘Contacts’ ai si numele ales de tine sau doar ID. Daca ai Lion, nu poti modifica numele din clientul local, doar din ‘Contacts’ : crapa - cel putin la mine asa s-a/se intampla.

Semnătură 

never give up

[ Ignoră ]   [ # 284 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 16.02.12

da si la mine crapa. o sa incerc varianta ta si revin cu detalii. Mc frumos

Semnătură 

 MacBook Pro 8,1  iPad 2  Airport Express  iPhone 5 16GB iOS 6.2.1  iPhone 4 32GB iOS 6.2.1  iPhone 3G 8GB iOS 4.2.1  iPod Shuffle 2GB (6th Generation) 

[ Ignoră ]   [ # 285 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 21.02.09

mda, sux, se pare ca nu mai functioneaza miscarea, trebuie sa rezolv acum aceeasi poveste, daca reusesc cu o schema logica, revin cu info

Semnătură 

never give up

19 din 22
19