ce am observat de la ultimul adium si am scris la sectiunea respectiva de doua ori, si de amandoua ori gresit: pe doua conexiuni diferite(daca are asta importanta) merge sa primesc de la ym de pe win, dar nu merge sa trimit. inainte era exact invers. mai mult, avatarul nu mai merge de-al dracu, nu mi se schimba nici mie nici pe server.
mie imi merg doar 2 sau 3 transferuri pe sesiune, si send si receive cu YM. daca dau sign out si intru iar.. altele 2 sau 3.. si asa mai departe. eu folosesc doar skype pt transfer, iar pentru cei care nu au skype exista filebox.ro sau transfer.ro - metropolitan.
....Adium are un web cam printr-un serviciu 3-rd party pe care l-am incervat o singura data. Merge binisor. Am fost numa curios…
Mai tata. Nu ne spui si noua ce serviciu 3rd party? Acum m-ai facut sa mor de curiozitate. Am cautat pe google, dar nu am dat decat de discutii, iar pe version tracker… nada.
eu fac submit la fiecare crash care imi vine sub osx, fie si vlc..mai ales messenger-ul asta idiot!
eu chiar nu inteleg de unde moda asta la romani cu messenger-ul.. sunt atatea servicii marfa, gen aol sau aim
Va salut! am o problema cu YMessenger , ultima varianta beta descarcata. Am instalat, totul mergea perfect pana intr-o zi cand am incercat sa ma conectez si imi parea o eroare ca nu poate sa se conecteze. Am schimbat setarile din YM cu firewall si s-a conectat , insa dupa cateva sec iese.
De la ce a aparut aceasta problema? cu setarea implicita , cea fara firewall nu mai vrea sa se conecteze. Am instalat Adium si e ok.
Mie mi se pare ca dupa ce am facut update la safari, nu stiu daca are vreo legatura… doar intreb.
aetherius: “Submit-ul” ăla este la Apple. deci este INUTIL pentru un program 3rd party și le mânânci timpul băieților de la Apple care s-ar fi ocupat de altceva între timp.
Du-te la producătorul aplicației și fă submit acolo dacă vrei să faci ceva util.
....Adium are un web cam printr-un serviciu 3-rd party pe care l-am incervat o singura data. Merge binisor. Am fost numa curios…
Mai tata. Nu ne spui si noua ce serviciu 3rd party? Acum m-ai facut sa mor de curiozitate. Am cautat pe google, dar nu am dat decat de discutii, iar pe version tracker… nada.
am inteles asta, dar problema a aparut, cred eu, dupa update. Nu imi dau seama ce poate avea, am reinstalat ymess si la fel. am inchis si firewall , nici un rezultat