OK, sa va zic mai multe:
Are:
- 1,6 @ 110 cai, viteza maxima 198 km/h, atinge suta in 10,6 s
- consum urban = 8,6, extra-urban = 5,1 (oamenii reali zic ca la 80% urban si restul extern au consum de 9,1); rezervor de 50 l
- 1040 kg masa ei; 5 usi
- are o gramada de dotari, enumerez si eu pe cele mai de seama: servodirectie si servofrana, ABS, 2 airbaguri, geamuri electrice fata, proiectoare ceata, caroserie galvanizata, aer conditonat automat, computer (da’ nu e Mac…), bancheta spate rabatabila 1/3 si 2/3, scaun sofer si volan reglabil inaltime si adancime, inchidere centralizata, oglinzi electrice si incalzite, radio CD cu 6 boxe (se aude bine). Plus multe alte briz-briz-uri, dar care reprezinta detalii care fac placere.
Toate astea sunt dotare standard si costa 12.522 € (toate taxele).
Am adaugat vopsea metalizata (198 €) si jenti de 15” (260 €) - fara taxe. Cu totul inseamna 13.070 €, toate taxele.
La asta o sa mai adaug scut metalic (ca de, drumurile noastre toateeee…), vreo 160 €; asta se monteaza aici, dupa ce ajunge masina.
Bonusul de la ei (aranjat cu contributia majora a lui NOR, dar facilitat si de faptul ca platesc cu toti banii jos) va fi:
- covorase (pret = vreo 3 bulioane si ceva)
- alarma (vreo 6 bulioane)
- o luna mai devreme livrarea fata de normal.
De ce m-am aruncat si la jenti? Toata lumea spune ca la un motor asa de puternic si o masina relativ usoara anvelopele de 14” sunt subdimensionate. La 15” ar fi aderenta corecta. Plus, pretul e foarte avantajos: 300 si un pic euroi pentru 4 jenti cu anvelope inseamna cam 1/3 din pretul de la magazin.
Eu sunt tare multumit, mai ales cu bonusurile astea, dar si pentru faptul ca m-am hotarat si nu mai ma cheaunesc cu diferite alte variante. Oricum, ma hotarasem de mult pe Pejo.
Ceea ce va doresc si voua
edit: cam asta o sa fie culoarea.