Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

Spring Forward

Vineri, Februarie 27, 2015

image

Luni, 9 martie, la ora 19 ora României, o să fie transmis live un Apple Event, unde, cel mai probabil, vor fi făcute publice mai multe detalii despre Watch.
Eu sunt cel mai curios despre baterie și dacă o să se poată păstra exteriorul ceasului când îl upgradezi.

Autor: altero

Citește tot

Versiunea 2, „Sovata”

Sâmbătă, Decembrie 06, 2014

image

Versiunea 2: fiind a zecea versiune, am schimbat prefixul. Sunt multe lucruri noi, printre care și un capitol despre k-lifornicanisme (Mavericks și Yosemite). Și pentru că și noi avem locuri pitorești, să-i spunem „Sovata”!

Până la începutul lui decembrie 2014, numărul total de descărcări a Ghidului din iTunes și iScule.ro a fost bine peste 13.000. Dacă ți-a fost de folos, lasă o vorbă bună în comentariile din iTunes.

Ca de obicei, totul este și pe http://www.iScule.ro, sau în iTunes Store (ePub, MultiTouch).

Autor: altero

Citește tot

Dorel

Sâmbătă, Noiembrie 08, 2014

image

În marea majoritate a cazurilor, când pică siteul, pică pentru că se ia curentul în zona unde e amplasat. Băieții care ne ajută cu colocarea au tot ce le trebuie și sunt pricepuți în toate, dar când lovește Dorel, nimic nu te păzește.
Serverul nostru, cu toate că-i bătrân, le duce pe toate în cârcă. Doar că trebuie să se ducă cineva la el să-l mângâie pe cap după ce-l lovește Dorel.

Anunțăm starea treburilor pe facebook.

Autor: altero

Citește tot

din Vechime

Joi, Octombrie 30, 2014

image

Ieri s-au făcut 45 de ani de când a fost transmis primul mesaj ARPANET între două calculatoare, aflate unul la UCLA, celălalt la Stanford. Adică, 45 de ani de când există internetul. Ia uite cum arătau oamenii ăia. Vezi cu ce-și treceau timpul, dacă nu aveau facebook?

Și mai din vechime, un hard disc de-al lui IBM, în 1956: avea mai mult de o tonă, costa 3200 dolari să-l închiriezi pentru o lună (prețul transportului neinclus) și avea capacitatea de 3,75 Megabytes. Deci, cum spun oamenii ăia în articol, ți-ar fi trebuit 21 de harduri d-astea ca să pui o poză. Dar ce poză trebuie să fie…!

Autor: altero

Citește tot

De unde îi vin banii lui Apple

Marți, Octombrie 21, 2014

image

În cea mai mare parte, de la iPhone, cum era de așteptat.
Locul 2 e interesant, nu e luat de iPad, ci de Mac-uri. Pentru prima dată în ultimii ani, vin mai mulți bani din Mac-uri decât din iPad-uri. Pentru al treilea trimestru consecutiv, vânzările de iPad sunt în declin.
Mi se pare cu atât mai interesant faptul că Mac-urile o duc așa de bine (ca de obicei, mai bine decât restul PC-urilor), pentru că Intel are probleme cu lansarea Broadwell, așa că nu au fost upgrade-uri solide în 2014. Eu cred că dacă Intel o să mai aibă probleme în viitor, Apple o să treacă pe procesoarele sale, cel puțin pentru portabile.

image

iPod-urile o duc rău, continuă declinul, ceea ce era de așteptat, nemaifiind actualizate din 2012.

Detalii mai multe: ArsTechnica, 9to5mac, MacRumors.

Autor: altero

Citește tot
Page 4 of 86 pages « Prima  <  2 3 4 5 6 >  Ultima »
    Dependent de știri? Abonează-te...