Salutare,
Aș dori să vă împărtășesc o experiență neplacută pe care am avut-o cu cei de la iStyle și ApCom și să vă întreb ce părere aveți despre calitatea serviciilor lor. Înțeleg că și alții au avut experiențe neplăcute cu ei…
La data de 30 noiembrie 2013 am plasat (și achitat integral) o comandă la iStyle Cotroceni (magazinul din Mall-ul AFI), respectiv o configurație custom de iMac 27” destul de scumpă, echivalentul a $3,615.
La momentul plasării respectivei comenzi mi s-a comunicat un termen de livrare de aproximativ 30 de zile, termen care, dealtfel, este specificat și pe factura proformă.
Știu că 30 de zile e mult, dar asta este - nu avem încă un magazin Apple serios în România. Problema este că cele 30 de zile riscă să se transforme în aproape 90. Întrucât anul acesta nu am primit încă nici un semn de la ei, m-am gândit să-i contactez eu, și în urma acestui demers am primit prin email un răspuns în care m-au informat, cu scuzele de rigoare, că au primit următoarea informare de la Apple:
“All the imac CTO’s orders- delivery rescheduled unit the end of January beginning of February because of the “Row Material” problem.
If somebody wouldn’t like to wait this circa 1,5-2 month we can cancel the orders until the middle of the next week.”
Vă dați seama că respectivul mesaj m-a intrigat, chiar și pentru simplul motiv că nu pare a fi scris de un vorbitor nativ de limba engleză. După o serie de investigații, am aflat că mesajul ar fi fost trimis de cineva din staff-ul de la ApCom. Am toate datele, inclusiv numele și adresa de email ale autorului, însă din politețe nu le voi divulga public aici (deocamdată).
Aș dori să știu care este cea mai eficientă cale prin care i-aș putea sesiza pe cei de la Apple, pentru că sunt convins că problema nu este la Apple ci la iStyle sau cel mai probabil la ApCom.
Configurația pe care am comandat-o eu este livrabilă în USA în “2-4 business days” iar în Ungaria în 1-2 săptămâni; nu cred că cele aproape 90 de zile au o justificare serioasă. Nici vorbă de “Row Material” problem, ci de prea mult porc și vin de sărbători, și de dezinteresul cronic și incompetența crasă atât de des întâlnite pe meleagurile mioritice. Ori asta, ori cei de la iStyle sau ApCom își rezolvă anumite probleme de cashflow pe banii mei…